Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El regidor de Serveis a l’Empresa, Rafael Güeto Ortiz, celebra l’aposta per Rubí de la companyia Litoclean El responsable de Rubí Empresa ha felicitat la consultora durant la inauguració del seu nou Centre d’Innovació, ubicat a la ciutat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El regidor de Serveis a l’Empresa, Rafael Güeto Ortiz, celebra l’aposta per Rubí de la companyia Litoclean

El responsable de Rubí Empresa ha felicitat la consultora durant la inauguració del seu nou Centre d’Innovació, ubicat a la ciutat

Un moment de la visita (foto. Ajuntament de Rubí – Localpres).
Un moment de la visita (foto. Ajuntament de Rubí – Localpres)

La consultora mediambiental Litoclean ha inaugurat oficialment aquest dimarts el seu nou Centre d’Innovació, ubicat a la planta que la companyia té a Rubí. L’acte ha comptat amb la presència del regidor de Serves a l'Empresa, Rafael Güeto Ortiz. A la visita també hi ha pres part la gerent de l'Agència Catalana de l'Aigua, Mar León Parull.

Rafael Güeto Ortiz ha destacat el caràcter innovador de la companyia i n’ha agraït l’aposta per consolidar la seva presència a la ciutat. El responsable de Rubí Empresa ha refermat l’aposta del consistori per a la millora de l’entorn industrial de Rubí: “Rubí és una ciutat industrial. I avui hem vist una empresa de qualitat i nosaltres el que volem és que aquestes tinguin un entorn de qualitat on créixer i desenvolupar-se”.

Els responsables de la companyia han guiat una visita per les instal·lacions rubinenques, ubicades al parc empresarial (PAE) Rubí Sud.

Litoclean és una empresa amb 25 anys de trajectòria dedicada a la investigació i descontaminació de sòls i aigües subterrànies, que compta amb una planta a Rubí dels del 2016. Aquest dimecres s’ha presentat el nou centre d’innovació. Aquest està dividit en tres àrees: una logística, on es fa el manteniment, revisió i verificació dels equips; la de desenvolupament d’equips de tractament, on es fa el disseny i la construcció dels mòduls; i el laboratori, encarregat de portar a terme els assajos que després s’apliquen a camp.

Objectius de Desenvolupament sostenible