Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El regidor de Promoció Econòmica participa a la jornada de reforestació organitzada per Abelló Linde Treballadors i familiars de l’empresa han plantat 150 arbres al Parc de Ca n’Oriol https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El regidor de Promoció Econòmica participa a la jornada de reforestació organitzada per Abelló Linde

Treballadors i familiars de l’empresa han plantat 150 arbres al Parc de Ca n’Oriol

El regidor ha participat a la plantació d'un dels arbres (foto: Localpres).
El regidor ha participat a la plantació d'un dels arbres (foto: Localpres)

El tinent d’alcaldia responsable de l’Àrea de Planificació Estratègica, Promoció Econòmica i Govern, Jaume Buscallà, ha participat aquest dissabte a la jornada de reforestació del Parc de Ca n’Oriol organitzada per l’empresa Abelló Linde. Treballadors i familiars han plantat 150 arbres dins el projecte mediambiental Boscos Linde, que té com a objectiu millorar l’entorn local on la companyia té ubicades les seves plantes de producció i envasat, i conscienciar la plantilla sobre la protecció al medi ambient.

Durant la jornada s’han plantat roures, pins i alzines d’un metre d’alçada; arbres que es van lliurar als treballadors ara fa un any i que han estat cuidant des de llavors. Amb els 150 exemplars nous, es vol restaurar el paisatge de la zona, recuperar els espais degradats del parc i fomentar la biodiversitat, a banda d’absorbir i neutralitzar les emissions de gasos d’efecte hivernacle.

A l’acte, el regidor Jaume Buscallà ha destacat el “compromís ferm de l’Ajuntament amb les empreses de Rubí amb vista a facilitar la seva implantació o creixement i, per tant, la generació d’ocupació”. Pel que fa a la iniciativa d’Abelló Linde, el representant municipal ha declarat que “és molt important que les empreses facin activitats d’aquest tipus, no només per donar exemple de respecte al medi ambient, sinó també perquè són un bon interlocutor amb les persones”.

De la seva banda, el director general de Linde Iberia, Christoph Stein, ha refermat el compromís de la companyia amb seu entorn: “Per a nosaltres és molt important implicar els nostres treballadors i realitzar accions per millorar les ciutats en què estem presents”. En aquest sentit, el president d’Abelló Linde, Isidre Abelló, ha explicat que “aquesta acció forma part de l’esperit Linde, la filosofia internacional de la companyia que es basa en què millors persones conformen les millors companyies”.

Rubí acull des de fa gairebé 20 anys un dels centres de producció més importants d’Abelló Linde. La planta, situada al polígon de Can Pi de Vilaroch, dóna feina a 59 treballadors directes i 8 d’indirectes.

Imatges relacionades

S'han plantat 150 exemplars (foto: Localpres)
S'han plantat 150 exemplars (foto: Localpres)
Treballadors i familiars s'han donat cita a Ca n'Oriol (foto: Localpres)
Treballadors i familiars s'han donat cita a Ca n'Oriol (foto: Localpres)