Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El regidor d’Educació insisteix en la tranquil·litat de les famílies i reconeix la tasca dels centres Víctor García Correas ha indicat que els centres educatius de la ciutat són segurs i assenyala que no s’han donat situacions de contagis a les aules https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El regidor d’Educació insisteix en la tranquil·litat de les famílies i reconeix la tasca dels centres

Víctor García Correas ha indicat que els centres educatius de la ciutat són segurs i assenyala que no s’han donat situacions de contagis a les aules

Víctor García Correas, durant la intervenció d'aquest divendres (Foto: Ajuntament).
Víctor García Correas, durant la intervenció d'aquest divendres (Foto: Ajuntament)

El regidor d’Educació, Víctor García Correas, ha fet balanç de la segona setmana d’escola a la ciutat. García ha enumerat la situació de les aules que s’han vist obligades a confinar grups.

El responsable d’Educació ha insistit en un missatge de tranquil·litat cap a les famílies “vull destacar la feina feta pels professionals i docents dels centres i recordar a les famílies que el contagi originat als centres educatius és inexistent”.

García ha explicat que en total són 240 els alumnes que es troben en situació de confinament i ha remarcat que aquesta xifra “no arriba a l’1% del total d’alumnes de la ciutat i això ens situa en la mitjana de Catalunya”.

Tots aquests nois i noies hauran de complir una quarantena de 14 dies abans de la reincorporació al centre. Cal recordar que a partir de dilluns 28 aquest període preventiu es reduirà a 10 dies.

Els grups afectats per confinaments:

  • L’Escola 25 de Setembre té un grup confinat
  • L’Escola Ribas té dos grups confinats
  • L’Escola Montessori té dos grups confinats
  • L’Institut Torrent dels Alous compta amb un grup confinat
  • L’Institut Duc de Montblanc té un grup confinat
  • L’Institut La Serreta té dos grups confinats