Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El quartet del brasiler Arnou de Melo protagonitzarà aquest diumenge els Vermuts musicals del Celler El recital de jazz, d’accés gratuït, tindrà lloc a la plaça del Celler Cooperatiu a partir de les 12.30 h https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El quartet del brasiler Arnou de Melo protagonitzarà aquest diumenge els Vermuts musicals del Celler

El recital de jazz, d’accés gratuït, tindrà lloc a la plaça del Celler Cooperatiu a partir de les 12.30 h

Arnou de Melo (foto: www.arnoudemelo.com/).
Arnou de Melo (foto: www.arnoudemelo.com/)

El compositor i baixista brasiler Arnou de Melo actuarà a Rubí aquest diumenge, 8 de maig, dins els Vermuts musicals del Celler. El músic s’acompanyarà del seu quartet per presentar al públic rubinenc un avanç del seu proper treball discogràfic, Monções, així com els temes del seu primer àlbum, Fantasia.

Arnou de Melo va començar la seva carrera professional als 17 anys formant part de diverses bandes. Des de ben jove havia viscut en el seu entorn familiar el millor de la música brasilera, les obres dels grans compositors clàssics i el jazz que es tocava als Estats Units, fet que va ser determinant per construir el seu propi estil com a compositor i instrumentista.

El brasiler actuarà a Rubí secundat pel bateria William Goetz, el pianista Edilson Forte-Taut i el saxofonista Gledison Zabote. El concert s’inclou dins d’una petita gira que també l’ha dut aquesta setmana fins a Torí (Itàlia).

Aquells que vulguin gaudir del jazz d’Arnou de Melo ho podran fer gratuïtament el proper diumenge a partir de les 12.30 h a la plaça del Celler Cooperatiu. Com és habitual, hi haurà servei de bar per poder seguir el concert tot fent el vermut.

Les millors videocreacions
Durant el cap de setmana, també es pot visitar a la Sala Cèsar Martinell del Celler l’exposició Premi LOOP. Discovery, una mostra col·lectiva que reuneix els vídeos finalistes d’aquest prestigiós certamen de videocreació. La proposta arriba a la ciutat gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament de Rubí, el Departament de Cultura de la Generalitat i LOOP Barcelona, i es podrà veure fins al 22 de maig.