Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Punt d’Informació de Festa Major obrirà dilluns Els tradicionals mocadors es repartiran el dimecres 28 de juny, dia d’inici de la celebració, fins a exhaurir-ne les existències https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Punt d’Informació de Festa Major obrirà dilluns

Els tradicionals mocadors es repartiran el dimecres 28 de juny, dia d’inici de la celebració, fins a exhaurir-ne les existències

El Punt d’Informació de la Festa Major s’ubicarà a la pl. Pearson (foto: Ajuntament de Rubí).
El Punt d’Informació de la Festa Major s’ubicarà a la pl. Pearson (foto: Ajuntament de Rubí)

El Punt d’Informació de la Festa Major obrirà el proper dilluns 26 de juny a la seva ubicació habitual de la plaça de Pearson. El servei aglutinarà tota la informació relacionada amb la celebració de Sant Pere i el festival RRandom, i també ajudarà la ciutadania en la resolució dels seus dubtes.

L’estand funcionarà els dies 26, 27, 28, 29 i 30 de juny, de 10.30 a 13.30 h i de 17 a 20 h; i els dies 1 i 2 de juliol, de 10.30 a 13.30 h i de 18 a 22 h. A banda de donar servei presencial, també disposarà d’un contacte telefònic: 610 309 307.

A banda de les seves funcions habituals, aquest espai acollirà, les nits del 29 i 30 de juny i 2 de juliol, un dels Punts Liles que s'habilitaran durant la Festa Major per informar, assessorar i atendre possibles agressions masclistes i LGTBIfògiques. Aquest servei funcionarà en els següents horaris:

  • Dijous 29 de juny, de 22 a 3 h
  • Divendres 30 de juny, de 22 a 4 h
  • Dissabte 1 de juliol, de 22 a 4 h

   

Mocador de Festa Major

Com cada any, la ciutadania podrà lluir el mocador de la Festa Major de Rubí, amb la imatge promocional d’aquest any. Aquest es repartirà des del Punt d’Informació el dimecres 28 de juny, en horari d’obertura del servei, fins a exhaurir-nes les existències.