Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El psicòleg Antoni Bolinches explicarà dimecres a la Biblioteca “El secret de la felicitat” La xerrada, que tindrà lloc a les 19 h, s’emmarca en el Mes de la Salut de les Dones https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El psicòleg Antoni Bolinches explicarà dimecres a la Biblioteca “El secret de la felicitat”

La xerrada, que tindrà lloc a les 19 h, s’emmarca en el Mes de la Salut de les Dones

Antoni Bolinches (foto cedida).
Antoni Bolinches (foto cedida)

El psicòleg Antoni Bolinches visitarà la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler el proper dimecres 27 de maig a les 19 h per oferir la conferència El secret de la felicitat, programada per l’Ajuntament en el marc del Mes de la Salut de les Dones. Bolinches, psicòleg humanista creador de la Teràpia Vital, parlarà als assistents de la teoria de la felicitat que exposa al seu llibre La felicitat personal.

L’autor detallarà com es poden afavorir els comportaments que permeten desenvolupar els que, segons ell, són els tres facilitadors de la felicitat: la congruència interna, la realització personal i l’amor harmònic.

Antoni Bolinches és llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació i en Psicologia, a banda de màster en sexualitat humana. És un dels introductors de la psicologia humanista a Espanya i s’ha especialitzat en el tractament dels conflictes de parella, les disfuncions sexuals i les teràpies de creixement personal. L’expert és popular per les seves intervencions a diversos mitjans de comunicació.

La conferència que oferirà Bolinches el proper dimecres a Rubí, oberta a tota la ciutadania, serà presentada per Belén Meneses, tinenta d’alcaldia i regidora de Salut en funcions de l’Ajuntament.