Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El proper dimecres es posen a la venda les entrades per al nou festival de música de la Festa Major de Rubí Els tiquets per als quatre únics concerts de pagament es podran adquirir a través del web de Ticketea a preus populars https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El proper dimecres es posen a la venda les entrades per al nou festival de música de la Festa Major de Rubí

Els tiquets per als quatre únics concerts de pagament es podran adquirir a través del web de Ticketea a preus populars

Antonio Orozco, un dels caps de cartell del festival (foto cedida).
Antonio Orozco, un dels caps de cartell del festival (foto cedida)

El proper dimecres 18 de maig es posaran a la venda les entrades per als quatre concerts de pagament que tindran lloc en el marc del nou festival de música de la Festa Major de Rubí: Antonio Orozco, Luis Eduardo Aute, Marlango i Lax’n’Busto. Els tiquets es podran adquirir en línia a través del web de Ticketea a preus populars, que en cap cas superaran els 20 € (més despeses de gestió). Al mes de juny, les entrades també estaran disponibles al Punt d’Informació de la Festa Major que s’habilitarà a l’Antiga Estació, sempre i quan no s’hagin exhaurit ja.

El concert d’Antonio Orozco encetarà la programació el dimarts 28 de juny a l’Amfiteatre del Castell. Les entrades per a l’actuació de l’hospitalenc tindran un preu de 20 € (més despeses de gestió).

El dijous 30 de juny, el cantautor Luis Eduardo Aute oferirà un recital íntim al Teatre Municipal La Sala amb un preu d’accés de 14 € (més despeses de gestió).

Les entrades per al concert de Marlango, que tindrà lloc l’1 de juliol a l’Amfiteatre del Castell, costaran 12 € (més despeses de gestió).

En darrer terme, aquells que vulguin accedir a l’actuació de Lax’n’Busto a La Sala, programada el 3 de juliol, hauran d’abonar 10 € (més despeses de gestió).   

Per als concerts de l’Amfiteatre del Castell es posaran a la venda 2.150 entrades, mentre que en el cas dels espectacles de La Sala l’oferta serà de 440.

Concerts gratuïts
Els concerts d’Antonio Orozco, Luis Eduardo Aute, Marlango i Lax’n’Busto seran els únics de pagament del nou festival que tindrà lloc en el marc de la Festa Major. A banda d’aquests artistes, també estan previstes les actuacions del duo Solà i Estella (29 de juny), les bandes convidades al Barrakuda Festival de l’Associació de Músics de Rubí (30 de juny), Efecto Pasillo (1 de juliol), Duncan Dhu (2 de juliol), La Loca Histeria (2 de juliol) i Derivas ─grup de tribut a Héroes del Silencio─ (2 de juliol). Tots els concerts gratuïts tindran lloc a l’Escardívol, a excepció del de Solà i Estella, que es farà a la plaça del Doctor Guardiet.

El festival en què s’inclouen totes aquestes actuacions és la gran novetat de la Festa Major d’enguany. Amb aquest esdeveniment, l’Ajuntament aposta per donar rellevància i identitat pròpia a una oferta de concerts de qualitat i per a tots els públics.

Altres espectacles de Festa Major
A banda de les entrades del festival de música, el proper mes de juny també es podran adquirir al Punt d’Informació de la Festa Major els tiquets per assistir als tradicionals espectacles de l’Esbart Dansaire de Rubí i l’Obrador Coral. En tots dos casos, el preu de les localitats serà de 4 €.