Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Ple acorda equiparar l’increment salarial dels treballadors de les EBM Lluna i Sol, solet i del servei de recollida de residus amb els de la funció pública Aquest dilluns s’ha celebrat una sessió extraordinària per acordar les ordres de continuïtat d’aquests dos contactes https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Ple acorda equiparar l’increment salarial dels treballadors de les EBM Lluna i Sol, solet i del servei de recollida de residus amb els de la funció pública

Aquest dilluns s’ha celebrat una sessió extraordinària per acordar les ordres de continuïtat d’aquests dos contactes

El Ple s’ha celebrat aquest dilluns (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
El Ple s’ha celebrat aquest dilluns (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’Ajuntament de Rubí ha celebrat aquest dilluns un Ple extraordinari i urgent per aprovar dues qüestions relatives a les ordres de continuïtat del contracte de gestió de les Escoles Bressol Municipals Lluna i Sol, solet i del contracte de Serveis de recollida de residus i neteja viaria i les obres d’ampliació del Parc municipal de neteja.

Així, s’ha volgut aprofitar la figura de l’ordre de continuïtat per afrontar una actualització de preus que afecta sobretot a la massa salarial, tant dels treballadors i treballadores de l’empresa de neteja com de l’empresa que gestiona les escoles bressol.

En el primer cas, s’ha acordat el reajustament comptable sobre l’ordre de continuïtat del contracte de gestió de les Escoles Bressol Municipals Lluna i Sol, solet des de l'1 de setembre de 2022 al 31 d'agost de 2023. En aquest sentit, s’han modificat els documents comptables, atenent la petició de Cavall de Cartró per tal que les treballadores d’aquesta empresa que presten el seus serveis a aquestes dues escoles bressol municipals tinguin el mateix increment salarial que s’ha aplicat als treballadors de la funció pública.

Aquest punt ha comptat amb el vot favorable de l’equip de govern ─integrat pel Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i En Comú Podem (ECP)─, Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (Cs) i Veïns per Rubí (VR) i l’abstenció de l’Alternativa d’Unitat Popular (AUP).

Pel que fa al contracte de Servei de recollida de residus i neteja viària, aquest finalitza el proper 22 de març i, per tant, calia prendre l’acord de l’ordre de continuïtat del servei. L’equip de govern validat aquest acord, mentre que la resta de formacions s’han abstingut. Concretament, s’ha ordenat la continuïtat del servei fins al 22 de març de 2024, així com el reajustament econòmic de diverses partides que composen la prestació del servei, com ara el manteniment de vehicles i carburant, les despeses financeres i l’increment salarial en els mateixos termes que els treballadors de la funció pública.

Segons ha avançat l’equip de govern, s’estan ultimant els plecs de clàusules administratives i tècniques del proper contracte, que es preveu que es puguin aprovar abans de l’estiu i, per tant, es pugui iniciar l’expedient de licitació.

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes