Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Pinar viurà un Carnaval del futur El Pla de Desenvolupament Comunitari del Pinar organitza una celebració amb la col·laboració del Centre Obert Compartir i l’associació de veïns del barri https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Pinar viurà un Carnaval del futur

El Pla de Desenvolupament Comunitari del Pinar organitza una celebració amb la col·laboració del Centre Obert Compartir i l’associació de veïns del barri

L’any passat, la festa va girar al voltant dels animals (foto. Ajuntament de Rubí).
L’any passat, la festa va girar al voltant dels animals (foto. Ajuntament de Rubí)

Els veïns i veïnes del barri del Pinar celebraran el Carnaval amb una festa oberta a tota la ciutadania divendres 21 de febrer. El Pla de Desenvolupament Comunitari del Pinar organitza la proposta que compta amb la col·laboració del Centre Obert Compartir i l’associació de veïns del barri. Aquest any la temàtica de les disfresses ha de ser futurista i, tant el vestuari com els complements, s’han d’elaborar amb materials reciclats.

La festa s’iniciarà a les 17.30 h amb una rua pel barri que sortirà i acabarà a la plaça de sorra situada davant de Centre Cívic La Cruïlla. Després de la desfilada, s’oferirà berenar, música i un taller de màscares i antifaços que han preparat els i les joves del Centre Obert Compartir. A més, el grup de joves del Pinar i les educadores del projecte Rubijove als barris han preparat una activitat de dinamització sota el títol “Racó del futur” a través de la qual els i les assistents podran enganxar els seus desitjos pel futur en un cor gegant.  

La celebració del Carnaval al barri és una tradició del Pinar que, a través del treball en xarxa de les diferents entitats del barri, fomenta la cohesió social dels veïns i veïnes i facilita la integració de les persones nouvingudes. La proposta també pretén atraure persones d’altres punts de Rubí i donar-los a conèixer les accions que es desenvolupen en aquesta zona de la ciutat i enfortir el sentiment de pertinença de les persones que ja viuen al barri.