Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Pinar es mostra amb la festa de Primavera Les diferents entitats del barri ha celebrat aquest dissabte de la festa que servit per mostrar la feina feta durant el curs al Centre Cívic del Barri https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Pinar es mostra amb la festa de Primavera

Les diferents entitats del barri ha celebrat aquest dissabte de la festa que servit per mostrar la feina feta durant el curs al Centre Cívic del Barri

L’alcaldessa fent una ofrena a la geganta Lola (Foto: Loclapres).
L’alcaldessa fent una ofrena a la geganta Lola (Foto: Loclapres)

El barri d’El Pinar ha celebrat aquest dissabte la tradicional Festa de Primavera amb les entitats del barri que ha servit per mostrar la feina feta al Centre Cívic. La cita està impulsada pel Servei de Ciutadania i Drets Civils de l’Ajuntament de Rubí i el Pla de desenvolupament comunitari d’El Pinar i coincideix amb l’11è aniversari de la Geganta Lola.

L’acte ha comptat amb la participació dels Castellers de Rubí, la Colla Gegantera del Teresa Altet, l’escola Ca n’ Alzamora, els Amics de Rubí i la colla gegantera d’El Pinar.

Prop de 200 veïns han pres part dels actes d’aquest dissabte que han consistit en una cercavila que ha sortit de les portes del Centre Cívic i ha avançat fins la pista poliesportiva on han tingut lloc el gruix d’activitats. Les diferents colles han fet els seus balls i actuacions per acabar amb una ballada conjunta.

A més, la zona estava decorada amb figures al·lusives als cinc continents. Els ornaments els han fet entre el Taller de Manualitats i Costura del Centre Cívic, l’Associació de Veïns del Barri, la Colla Gegantera d’El Pinar i els infants del barri durant les diferents activitats que organitza el Centre Cívic. Cada colla participants ha rebut un obsequi per la seva implicació amb el barri i el treball desenvolupat els darrers anys a la zona.

L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha participat als actes de celebració acompanyada de diversos regidors de l’equip de govern. Martínez s’ha mostrat orgullosa “d’un barri ple de vitalitat que ha aconseguit crear una important comunitat que s’implica i treballa de manera conjunta”. L’alcaldessa ha destacat el barri “com un exemple de cohesió i compromís entre veïns i amb l’espai públic que comparteixen”.

Els participants han gaudit d’un berenar i d’una masterclass de Zumba