Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El període per sol·licitar els ajuts de menjador escolar s’obrirà el proper dilluns 4 de maig Aquest curs, l’Ajuntament de Rubí ha rebut 1.389 sol·licituds enfront de les 961 de l’any anterior https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El període per sol·licitar els ajuts de menjador escolar s’obrirà el proper dilluns 4 de maig

Aquest curs, l’Ajuntament de Rubí ha rebut 1.389 sol·licituds enfront de les 961 de l’any anterior

Els ajuts cobreixen totalment o parcial el preu públic del servei de menjador escolar (foto: Localpres).
Els ajuts cobreixen totalment o parcial el preu públic del servei de menjador escolar (foto: Localpres)

El proper dilluns 4 de maig s’obrirà el període per sol·licitar els ajuts de menjador escolar per al curs 2015-2016, que atorga el Consell Comarcal per delegació del Departament d’Ensenyament de la Generalitat. El tràmit s’haurà de fer presencialment fins al 15 de maig a l’oficina de Serveis Socials del Sector 2, ubicada a la Rambleta Joan Miró, s/n (davant l’edifici de Rubí Desenvolupament). El seu horari d’atenció al públic és, de dilluns a divendres, de 9 a 13 h; i els dilluns i dimecres, de 16 a 18 h.

Poden demanar els ajuts de menjador escolar les famílies amb alumnes a segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria, ja siguin de centres públics o concertats. Els interessats han de descarregar la corresponent sol·licitud des de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí, on també trobaran detallada tota la documentació que han d’aportar juntament amb l’imprès.

La resolució dels ajuts es coneixerà a través dels centres escolars un cop començat el nou curs.

1.389 sol·licituds
A l’anterior convocatòria d’ajuts de menjador escolar, es van registrar un total de 1.389 sol·licituds enfront de les 961 de la convocatòria anterior. La Generalitat, a través del Consell Comarcal, va resoldre l’atorgament de beques del 100% del preu públic del servei a 85 infants i del 50% a uns altres 919.  De la seva banda, en el marc del Pla de mesures anticrisi 2014, l’Ajuntament va concedir ajuts del 50% en 920 casos ─completant d’aquesta manera les beques parcials de la Generalitat─ i del 100% en altres 36.