Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Peacock Rubí Art Festival dedica aquesta setmana a les arts performatives Una de les activitats de més èxit del primer cap de setmana del certamen va ser el Petit Peacock, que va atraure més de 150 persones a la plaça del Celler Cooperatiu https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Peacock Rubí Art Festival dedica aquesta setmana a les arts performatives

Una de les activitats de més èxit del primer cap de setmana del certamen va ser el Petit Peacock, que va atraure més de 150 persones a la plaça del Celler Cooperatiu

El primer cap de setmana del Peacock va registrar bones xifres d’assistència (foto: Localpres).
El primer cap de setmana del Peacock va registrar bones xifres d’assistència (foto: Localpres)

El Peacock Rubí Art Festival torna a obrir portes aquest dijous a les 19 h al Celler amb la segona sessió de les Peacock Talks, aquesta setmana dedicades a les noves performances per al canvi social. Ignasi Poveda, Crisal Rodríguez i Ramon Buj presentaran aquesta disciplina artística i en faran una demostració amb la participació del públic.

I és que aquesta segona setmana del festival està dedicada a les arts performatives. Així, a banda de poder visitar l’exposició estàtica de la Sala de Tines, on l’artista de moda convidada serà Virginia Rondeel, els assistents al Peacock podran gaudir de tot un seguit de performances. Divendres a partir de les 18.30 h, actuaran per aquest ordre Andrés Sánchez, Gisele Cornejo, Iris Hinojosa i Gerard Vilardaga, a banda dels músics Chris OM i Joel Requiem. Dissabte, les performances començaran a les 18.30 h amb la projecció en vídeo d’una obra de Piedad Seiquer, i seguiran amb les actuacions en viu de Successos Efímers, Maria de la O, Ana Laura, EnAct i Imanol Fernández i Enrique Marín. La música la posarà Omega dB a partir de les 23.45 h.

Les activitats familiars del Petit Peacock tornaran diumenge a les 11 h a la plaça del Celler Cooperatiu, amb tallers i actuacions musicals a càrrec de Gats & Botes, Tiamat Teatre i Banana Go Go.

Èxit d’assistència
El Peacock Rubí Art Festival es va inaugurar el passat divendres 16 de setembre i, en el seu primer cap de setmana, va registrar una gran assistència. Fins a 865 persones van passar per l’exposició estàtica de la Sala de Tines i es calcula que prop d’un miler van assistir a les activitats musicals de la plaça del Celler Cooperatiu.

Un dels grans èxits d’aquests primers dies de festival, però, va ser el Petit Peacock, una de les novetats de la programació d’enguany. Més de 150 persones, la majoria famílies joves amb infants, van voler gaudir del taller d’experimentació musical amb sintetitzadors i theremins que es va dur a terme a la plaça.