Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El pavelló de La Llana acull per primera vegada un partit de lliga nacional de bàsquet inclusiu La jornada, organitzada pel CEB Sant Jordi, també ha comptat amb un clínic per mostrar als assistents les excel·lències d’aquest esport https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El pavelló de La Llana acull per primera vegada un partit de lliga nacional de bàsquet inclusiu

La jornada, organitzada pel CEB Sant Jordi, també ha comptat amb un clínic per mostrar als assistents les excel·lències d’aquest esport

CE Global Basket UAB i CEM Hospitalet s’han enfrontat aquest dissabte a La Llana (foto: Localpres).
CE Global Basket UAB i CEM Hospitalet s’han enfrontat aquest dissabte a La Llana (foto: Localpres)

El CEB Sant Jordi ha organitzat aquest dissabte un partit de lliga nacional de bàsquet en cadira de rodes al pavelló de La Llana. La cita, que ha comptat amb l’assistència de la regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones, Marta García, i del regidor d’Esports, Juan López, ha enfrontat al CE Global Basket UAB i al CEM Hospitalet.

El matx s’ha decantat a favor de l’equip vallesà, que ha vençut el club de L’Hospitalet 57 a 40. A banda de la competició, els assistents també han pogut gaudir d’un clínic organitzat pel mateix CEB Sant Jordi, amb la voluntat de donar a conèixer als jugadors més joves del club els valors d’aquest esport inclusiu.

Actes com aquest demostren la bona feina que s’està fent a Rubí a favor de la plena inclusió de les persones amb diversitat funcional. Vull agrair al CEB Sant Jordi l’encert a l’hora d’organitzar aquesta jornada”, ha comentat Marta García. Per la seva banda, el regidor d’Esports també ha posat en valor que, per primer cop, s’hagi disputat un partit d’aquesta categoria a la ciutat.

A banda de la cita del bàsquet inclusiu, el regidor d’Esports també ha assistit aquest dissabte al 1r Open d'hivern Ciutat de Rubí organitzat pel Club Petanca Santa Rosa.