Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El pati obert de l’Escola Pau Casals ofereix noves activitats L’Ajuntament ha programat diferents propostes lúdiques els dies 22 d’octubre, 26 de novembre i 17 de desembre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El pati obert de l’Escola Pau Casals ofereix noves activitats

L’Ajuntament ha programat diferents propostes lúdiques els dies 22 d’octubre, 26 de novembre i 17 de desembre

“My little Carnival” és la proposta d’aquest diumenge (foto cedida).
“My little Carnival” és la proposta d’aquest diumenge (foto cedida)

Les persones usuàries del pati obert de l’Escola Pau Casals podran gaudir de noves activitats lúdiques durant els propers mesos. Els dies 22 d’octubre, 26 de novembre i 17 de desembre, l’Ajuntament ha programat diferents propostes pensades per dinamitzar aquest nou espai de lleure de proximitat. Totes les activitats tindran lloc entre les 10.30 i les 13 h.

My little Carnival és la proposta per al proper diumenge. Es tracta d’una activitat que recrea la típica Fira dels Estats Units amb els seus jocs tradicionals de destresa, punteria i habilitat, que es podran gaudir tant individualment com en família. A més, hi haurà una màquina de crispetes gratuïta.

El 26 de novembre, el pati de l’Escola Pau Casals es convertirà en un circuit inflable d’easy-rollers, uns patinets infantils que es mouen gràcies a l’impuls exercit pel nen. Els més petits, entre 1 i 6 anys, podran fer ús del mateix recinte amb els seus propis vehicles: cotxes caminadors, bicicletes o cotxes a pedals, entre d’altres.

L’altra activitat programada és un taller de maquillatge de fantasia i globoflèxia que tindrà lloc el 17 de desembre. Dos professionals del maquillatge pintaran les cares a infants i adults, i també animaran les persones participants perquè ho facin elles mateixes amb tot el material que posaran a la seva disposició.

El projecte Patis oberts té com a objectiu optimitzar els usos dels patis dels centres educatius posant-los a disposició de la ciutadania fora de l’horari escolar, tot convertint-los en nous espais de lleure de proximitat i segurs on es promou el civisme i l’esport. Són espais de joc lliure oberts a tothom sempre i quan es respectin unes normes d’ús bàsiques. Compten amb un monitor que hi té una presència constant, s’encarrega de les funcions d’obertura i tancament del recinte, dinamitza l’espai proposant jocs per a diferents franges d’edat, i vetlla perquè hi hagi una bona convivència i s’hi mantinguin actituds cíviques.