Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El nou enllumenat dels accessos a les urbanitzacions de Can Ramoneda i Can Feliu ja és una realitat Prop de 90 fanals il·luminen el camí Antic i el camí de Sant Muç amb una potència de 50 watts cada llumenera https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El nou enllumenat dels accessos a les urbanitzacions de Can Ramoneda i Can Feliu ja és una realitat

Prop de 90 fanals il·luminen el camí Antic i el camí de Sant Muç amb una potència de 50 watts cada llumenera

El nou enllumenat dota de major visibilitat la zona i, de retruc, de més seguretat (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
El nou enllumenat dota de major visibilitat la zona i, de retruc, de més seguretat (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’Ajuntament ha dut a terme recentment les obres relatives a l’enllumenat dels accessos a les urbanitzacions de Can Ramoneda i Can Feliu i la zona del camí vell d’Ullastrell. En total s’han instal·lat 86 fanals al camí Antic i al camí de Sant Muç.

En el primer punt s’han il·luminat 1.100 metres lineals amb 41 lluminàries, mentre que al camí de Sant Muç s’han ubicat 45 fanals al llarg de 1.300 metres lineals.

La potència lumínica de les llumeneres LED és de 50 W i l’actuació, que ha executat l’empresa Sociedad Española de Construcciones Eléctricas, S. A. (SECE), ha tingut un cost de 145.690,28 euros.

Les obres d’enllumenat a les urbanitzacions s’havien iniciat fa uns anys, però van quedar aturades perquè s’havien de gestionar tot un seguit d’expropiacions. Ara, la nova il·luminació ja és una realitat.

Objectius de Desenvolupament sostenible