Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El nou cicle de cinema de La Sala arrencarà el 24 de març amb “Rogue one” Una dotzena de títols de diferents gèneres i èpoques conformen la programació prevista fins al 16 de juny https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El nou cicle de cinema de La Sala arrencarà el 24 de març amb “Rogue one”

Una dotzena de títols de diferents gèneres i èpoques conformen la programació prevista fins al 16 de juny

“Rogue one: una historia de Star Wars” inaugurarà el cicle.
“Rogue one: una historia de Star Wars” inaugurarà el cicle

El Teatre Municipal La Sala reprendrà les sessions setmanals de cinema el proper 24 de març amb Rogue one: una historia de Star Wars, el darrer èxit de la saga galàctica creada per George Lucas. El nou cicle de primavera inclou altres onze títols que combinen estrenes recents i clàssics de diverses èpoques.

Seguim apostant per una oferta estable que animi els rubinencs a consumir cinema a la seva pròpia ciutat. La programació que presentem torna a tenir la diversitat com a principal característica, amb pel·lícules molt noves que poden atraure gran quantitat de públic, clàssics de prestigi i altres que apel·len a la nostra nostàlgia com a espectadors”, ha explicat el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, qui també ha incidit en la presència de produccions catalanes gràcies a la continuïtat del Cicle Gaudí.

A l’apartat d’estrenes recents, el públic rubinenc podrà gaudir de la ja mencionada Rogue one: una historia de Star Wars (24 de març), l’espanyola Contratiempo (7 d’abril), la multipremiada La la land, la ciudad de las estrellas (5 de maig), la francesa La familia Bélier (26 de maig) i la darrera cinta de Paul Verhoeven, Elle (2 de juny). També es compten entre els títols més actuals les propostes programades dins el Cicle Gaudí: Espanya en dues trinxeres (20 d’abril), Un monstre em ve a veure (18 de maig) i Incerta glòria (16 de juny).

Aquesta primavera també es projectaran produccions clau de la història del cinema com el clàssic de Hitchcock Con la muerte en los talones (31 de març), un dels títols de referència de David Lynch, Terciopelo azul (12 de maig), i la comèdia de Billy Wilder Con faldas y a lo loco (9 de juny). La nostàlgia la posarà la vuitantera Regreso al futuro, que es podrà veure el 28 d’abril.

Totes les sessions seran els divendres a les 21 h a excepció de dos dels títols del Cicle Gaudí, que es projectaran en dijous. Pel que fa a l’idioma de les cintes, es combinaran pel·lícules doblades i en versió original.

Les entrades es vendran al Teatre Municipal La Sala el mateix dia de la sessió des d’una hora abans. El seu preu variarà en funció de si es tracta d’estrenes recents (5 €) o títols d’anys anteriors (3 €).