Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Museu Municipal Castell reprèn les activitats familiars aquest diumenge Totes les activitats del cicle són gratuïtes i adreçades a nens i nenes de 3 a 12 anys https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Museu Municipal Castell reprèn les activitats familiars aquest diumenge

Totes les activitats del cicle són gratuïtes i adreçades a nens i nenes de 3 a 12 anys

Les propostes per a nens i nens d’ El Castell es reprenen amb un taller de ceràmica.
Les propostes per a nens i nens d’ El Castell es reprenen amb un taller de ceràmica

El Museu Municipal Castell (MMUC) reprèn diumenge 1 d’octubre el cicle d’activitats familiars Diumenges al MMUC. Es tracta d’un conjunt de propostes gratuïtes, adreçades a infants de 3 a 12 anys, que tenen lloc un diumenge al mes a les 12 h. La temporada de tardor s’inaugura amb un taller de terrissa i pintura a càrrec d'artístic Events. L'activitat té una durada aproximada d’1.30h. La propera i última activitat familiar d’aquest any al MMUC serà el 5 de novembre. En aquesta ocasió el públic assistent podrà gaudir d'un espectacle de contacontes a càrrec d'Ulldistret Teatre.

El cicle, que va començar el 19 de febrer amb la versió per a titelles del conte Hansel i Gretel, ha programat dos espectacles i tres tallers: un de tèxtil (19 de març), un de momificació (7 de maig) i un de terrissa i pintura (1 d’octubre).

Totes les activitats del cicle són gratuïtes i adreçades a infants de 3 a 12 anys que han d’anar acompanyats en tot moment d’una persona adulta. L'aforament és limitat i es demana puntualitat.