Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mercat Municipal vol compartir el Nadal amb els seus clients L’equipament comercial ha preparat diferents propostes per aquestes dates, entre les quals destaca un calendari amb receptes de cuina https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/el-mercat-municipal-vol-compartir-el-nadal-amb-els-seus-clients/@@images/image/preview

El Mercat Municipal vol compartir el Nadal amb els seus clients

L’equipament comercial ha preparat diferents propostes per aquestes dates, entre les quals destaca un calendari amb receptes de cuina

El regidor amb els membres de l'Associació d'Adjudicataris (foto: Localpres).
El regidor amb els membres de l'Associació d'Adjudicataris (foto: Localpres)

L’Associació d’Adjudicataris del Mercat Municipal ha preparat tot un seguit de propostes per celebrar el Nadal amb els seus clients. Les activitats arrenquen aquest dimarts 9 de desembre amb la campanya Per Nadal guanya vals de compra al Mercat Municipal i tenen com un dels seus principals reclams l’edició del calendari Receptes d’autor 2015. “Estem esperant el Nadal amb molta il·lusió. Hi ha molta és dinamització i molta més energia entre els paradistes”, ha explicat la presidenta de l’Associació d’Adjudicataris, Dolors Tubau, durant la presentació de les activitats.

Entre els dies 18 i 24 de desembre, els clients que realitzin compres d’un mínim de 50 euros a l’equipament comercial seran obsequiats amb el calendari Receptes d’autor 2015. La publicació inclou informació de referència de tots els establiments i serveis del Mercat, a més d’una recepta mensual a càrrec de cuiners de renom com ara Nando Jubany, Carme Ruscalleda, Fermí Puig i Ada Parellada, entre d’altres.

A banda d’aquesta nova proposta, el Mercat repetirà les seves habituals promocions nadalenques. Amb la campanya Per Nadal guanya vals de compra al Mercat Municipal, els clients de l’equipament podran optar a 45 vals de compra per un valor total de 2.000 euros ─10 vals de 100 €, 10 de 50 € i 25 de 20 €─. Per entrar en el sorteig, només caldrà dipositar els tiquets, de qualsevol import, de les compres realitzades entre el 9 de desembre i el 5 de gener en l’urna habilitada per a l’ocasió. Els vals se sortejaran el 7 de gener.

Ja pensant en els més petits, el Mercat també ha programat per aquest Nadal un taller de figuretes de plastilina que tindrà lloc el 20 de desembre a les 11 h; i la tradicional visita del patge de Ses Majestats els Reis d’Orient, que tindrà lloc el 3 de gener entre les 10 h i les 14 h.

El regidor de Comerç, Jaume Buscallà, ha elogiat les propostes dels paradistes del Mercat i especialment el calendari, que ha qualificat de “molt encertat”. Per al representant municipal, les iniciatives de l’equipament comercial “demostren que el Mercat està en un moment molt dinàmic i de creixement”.