Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mercat Municipal viurà aquest dissabte una nova nit de tapes La tercera edició d’“El Mercat viu de nit” s’iniciarà amb una cercavila a càrrec de l’Esbart Dansaire de Rubí i els Diables de la Riera https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Mercat Municipal viurà aquest dissabte una nova nit de tapes

La tercera edició d’“El Mercat viu de nit” s’iniciarà amb una cercavila a càrrec de l’Esbart Dansaire de Rubí i els Diables de la Riera

L'any passat es van consumir prop de 29.000 tapes (foto: Localpres).
L'any passat es van consumir prop de 29.000 tapes (foto: Localpres)

El Mercat Municipal proposa per aquest dissabte 19 de setembre una gran nit de tapes. Per tercer any consecutiu, l’equipament comercial obrirà les seves portes de manera extraordinària fins a la matinada en el marc de la proposta El Mercat viu de nit, organitzada per l’Associació d’Adjudicataris del Mercat amb el suport de l’Ajuntament i de l’Associació de Mercats de Catalunya.  

Com en edicions anteriors, la cita tindrà com a grans protagonistes les tapes elaborades pels paradistes del Mercat amb els productes que venen habitualment. Aquesta oferta gastronòmica es completarà amb diverses activitats de dinamització, que contribuiran a fer d’aquesta proposta una gran festa ciutadana.

En aquesta ocasió, i com a gran novetat, El Mercat viu de nit arrencarà amb una cercavila inaugural a càrrec de l’Esbart Dansaire de Rubí, que recorrerà els carrers del centre acompanyat dels Diables de la Riera. L’itinerari s’iniciarà a les 18.15 h a la plaça Pere Aguilera i finalitzarà sobre les 19 h a la plaça del Mercat, moment en què s’obriran les portes de l’equipament per començar la degustació de tapes. Pel que fa al tradicional pregó, tindrà lloc a les 20 h i enguany anirà a càrrec de l’alcaldessa, Ana María Martínez.

Entre les activitats que tindran lloc durant la nit, també hi haurà un concert del grup rubinenc Crousteau a partir de les 20.30 h.

Tot i que les tapes es vendran a l’interior del Mercat, la festa s’estendrà a l’entorn de l’equipament. Per aquest motiu, el carrer Cal Gerrer restarà tallat al trànsit durant la nit.

Fora estocs
També aquest dissabte, el centre de Rubí acollirà una nova edició de la fira Fora Estocs. Un cop finalitzades les rebaixes d’estiu, els comerciants trauran al carrer les seves oportunitats o, depenent dels productes i serveis que ofereixen, obriran les seves portes de bat a bat.

L’activitat, que tindrà lloc dins l’horari comercial habitual, està organitzada per l’associació de comerciants Rubí Centre i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament.