Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mercat Municipal viu una nova nit d’èxit L’oferta de tapes i les activitats lúdiques d’“El Mercat viu de nit” han tornat a comptar amb l’acceptació dels rubinencs https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Mercat Municipal viu una nova nit d’èxit

L’oferta de tapes i les activitats lúdiques d’“El Mercat viu de nit” han tornat a comptar amb l’acceptació dels rubinencs

Les tapes les elaboren els mateixos paradistes (foto: Localpres).
Les tapes les elaboren els mateixos paradistes (foto: Localpres)

Els rubinencs han respost massivament a la crida d’El Mercat viu de nit, la nit de tapes organitzada aquest dissabte per l’Associació d’Adjudicataris del Mercat amb el suport de l’Ajuntament i de l’Associació de Mercats de Catalunya. Per tercer any consecutiu, l’equipament comercial ha obert les seves portes fins a la matinada per oferir als seus clients una gran varietat de tapes elaborades pels paradistes amb els productes que venen habitualment i diverses activitats de dinamització. Durant la nit, s'han consumit prop de 30.000 racions.

Una de les novetats d’aquesta tercera edició d’El Mercat viu de nit ha estat la celebració d’una cercavila inaugural a càrrec de l’Esbart Dansaire de Rubí i els Diables de la Riera. La proposta ha servit per captar l’interès de la ciutadania i convidar-los a acostar-se a la plaça del Mercat, on alguns rubinencs fins i tot s’han sumat a les danses de l’Esbart.

Enguany, el pregó que ha obert oficialment la vetllada ha anat a càrrec de l’alcaldessa, Ana María Martínez, qui ha aprofitat aquest honor per felicitar la gent del Mercat “per aquest nou esforç d’organització que sempre es tradueix en un gran èxit de participació i repercussió a la nostra ciutat. Una mostra de dinamisme de la nostra gent del Mercat”. L’alcaldessa ha posat l’accent en la contribució que fan els comerciants a l’objectiu comú de fer ciutat: “Tenim un Mercat Municipal que, a més d’oferir-nos els productes més frescos, ens demostra que vol anar més enllà, que vol estar ben a prop dels veïns i veïnes, i demostrar-nos cada dia que la nostra ciutat està molt viva”.

L’oferta de tapes elaborades pels paradistes del Mercat s’ha complementat amb diverses activitats lúdiques, com ara un concert del grup rubinenc Crousteau. Tot plegat ha contribuït a un nou èxit d’assistència d’El Mercat viu de nit.

Imatges relacionades

L'Esbart ha fet una cercavila inaugural (foto: Localpres)
L'Esbart ha fet una cercavila inaugural (foto: Localpres)
El regidor de Comerç i l'alcaldessa (foto: Localpres)
El regidor de Comerç i l'alcaldessa (foto: Localpres)
Cuinant les tapes (foto: Localpres)
Cuinant les tapes (foto: Localpres)
La presidenta de l'Associació d'Adjudicataris amb l'alcaldessa (foto: Localpres)
La presidenta de l'Associació d'Adjudicataris amb l'alcaldessa (foto: Localpres)