Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mercat Municipal redueix el seu horari d’atenció al públic L’equipament adapta els horaris a la demanda i prioritza la seguretat de paradistes i clientela durant l’estat d’alarma per la Covid-19 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Mercat Municipal redueix el seu horari d’atenció al públic

L’equipament adapta els horaris a la demanda i prioritza la seguretat de paradistes i clientela durant l’estat d’alarma per la Covid-19

Interior del Mercat en una imatge d’arxiu (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Interior del Mercat en una imatge d’arxiu (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

El Mercat Municipal, com a servei públic d’abastament de productes de primera necessitat, es manté obert durant l’estat d’alarma amb motiu de l’emergència sanitària de la Covid-19. A partir d’aquest dijous 26 de març, l’equipament adapta temporalment el seu horari per donar resposta a la clientela i, alhora, preservar la salut tant de les persones usuàries com dels i les paradistes. L’equipament obrirà els dilluns de 8 a 13 h, de dimarts a dijous de 7.30 a 13.30 h, els divendres de 7.30 a 19 h i els dissabtes de 7.30 a 14 h.

L’Ajuntament ha aprovat la mesura en el marc de la Comissió de Seguiment del COVID-19 d’aquest dimarts tenint en compte que la majoria de les persones usuàries del mercat el visiten al matí i que els divendres és el dia de més afluència de públic. Els nous horaris s’ajusten millor a les necessitats del personal de l’equipament, es manté obert el servei una tarda a la setmana i es prioritza preservar la salut i el benestar de les persones que hi treballen.

El personal del Mercat Municipal, i especialment els i les paradistes, segueixen treballant per oferir un servei de màxima qualitat a la clientela i garantint-ne la seguretat. Les persones usuàries han de seguir les indicacions que estableix l’estat d’alarma: anar a comprar d’un en un, mantenir una distància de 1’5-2’00 metres entre persones, tocar el mínim possible els productes i tapar-se amb la part interior del colze si tenim tos o esternuts.

Comandes telefòniques
Davant l'emergència sanitària Covid-19, algunes parades del Mercat Municipal permeten fer comandes per telèfon o whatsapp i la clientela només ha de recollir-la i pagar-la quan arriba a l’equipament. Així, es redueix el temps d'espera i s'eviten les cues de manera que és més senzill mantenir la distància de seguretat entre persones. Podeu consultar els telèfons i les parades que ofereixen aquest servei al web municipal.