Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mercat Municipal incorpora un supermercat a la seva oferta comercial El contracte de concessió s’ha signat aquest dilluns amb Vendipractic SL que gestionarà el nou establiment comercial fins al 2048 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Mercat Municipal incorpora un supermercat a la seva oferta comercial

El contracte de concessió s’ha signat aquest dilluns amb Vendipractic SL que gestionarà el nou establiment comercial fins al 2048

El regidor de comerç, l’alcaldessa i el representant de Vendipractic han atès la premsa després de la signatura del document (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig).
El regidor de comerç, l’alcaldessa i el representant de Vendipractic han atès la premsa després de la signatura del document (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig)

L’alcaldessa, Ana María Martínez, i Roger Ribera en nom de l’empresa Vendipractic SL han signat aquest dilluns el document de concessió d’ús privatiu de domini públic al Mercat Municipal per a l’explotació d’un mitjà establiment comercial. Amb la signatura de la concessió, Vendipractic SL que ha estat l’única empresa que s’ha presentat a la licitació,  instal·larà un supermercat Condis al Mercat Municipal fins al 2048 a canvi d’un cànon de 600.001 euros.

El procés per incorporar un operador privat al Mercat Municipal ha implicat reordenar les parades de l’equipament per alliberar 1.000 metres quadrats al triangle que delimiten els carrers Cal Gerrer i Magí Ramentol, un espai on finalment aquest dilluns s’ha certificat l’arribada del nou supermercat. Els plecs de la licitació garantien que l’operador privat complementés l’actual oferta de producte fresc de l’equipament, fent del Mercat un espai comercial encara més atractiu per als compradors. “Ens felicitem perquè aquest és un tema de ciutat i és la ciutat qui guanya amb aquesta signatura per la qual Vendipractic instal·larà un Condis al Mercat Municipal, una proposta que garanteix qualitat, proximitat i complementarietat”, ha dit Martínez.

L’alcaldessa que ha volgut felicitat la feina feta des de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local per aconseguir la concessió ha donat la benvinguda a Roger Ribera de Vendipractic que “ara se suma a la família del Mercat Municipal”. Ribera ha posat en valor la seva experiència comercial a Rubí de fa més de 20 anys i s’ha mostrat il·lusionat amb el repte d’obrir un establiment comercial al Mercat: “Els Mercats són punts de trobada, de riquesa i diversitat. Hi ha moltes famílies i moltes petites empreses. Esperem poder ser un reforç per l’equipament i sumar-hi valor afegit”.

A partir d’ara, en un termini màxim de tres mesos l’operador ha de presentar el projecte executiu i  la llicència d’obres. Després, el concessionari disposarà del termini màxim de set mesos per obrir l’establiment al públic. Aquest termini es comptarà des de l’última de les següents dates: aquella en què l’Ajuntament de Rubí faci entrega de la possessió de la porció A, o aquella en què es notifiqui la llicència d’obres. La intenció és que el nou supermercat pugui ser una realitat abans de la propera campanya de Nadal.