Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mercat Municipal estrena botiga en línia 14 paradistes de l’equipament venen els seus productes a www.mercatderubi.cat que es repartiran a través del servei de distribució que ha posat en marxa la Font del Ferro https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Mercat Municipal estrena botiga en línia

14 paradistes de l’equipament venen els seus productes a www.mercatderubi.cat que es repartiran a través del servei de distribució que ha posat en marxa la Font del Ferro

Un moment de la presentació de la botiga en línia al Mercat  (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Un moment de la presentació de la botiga en línia al Mercat (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

El Mercat Municipal de Rubí incorpora la venda en línia a través de la pàgina web www.mercatderubi.cat. D’aquesta manera, el Mercat inicia una nova manera de relacionar-se amb la clientela: oferint la qualitat i el producte fresc de sempre, ara també, a través d’Internet. Amb aquesta nova fórmula de venda, el Mercat es consolida com un equipament comercial de referència per als rubinencs i les rubinenques.

14 parades del Mercat s’han sumat al projecte. Cansaladeria Casas, Cansaladeries Páez, Carnisseries Nati-Àngels, Carnisseria Nati-Rafa, Fruites i Verdures Arnau, Herboristeria Dietètica Majó, JuanMa Carnissers, Lo Salat, Peixateries Guirao, Polleria Beli, Polleria Roura i Toni Ortiz Peixaters ja ofereixen els seus productes en línia i aviat també ho faran Aluju Cansaladers i Cansaladeria Oliva. Tots els paradistes han rebut aquest matí el distintiu que els acredita com a parades participants de la proposta El Mercat a casa de mans de l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez. Sempre que venim, ho dic: Rubí s’estima molt el seu Mercat Municipal, forma part de la nostra identitat i de la nostra història. I incorporant nous serveis adaptats a les noves maneres de comprar i de consumir, estem assegurant també que sigui un equipament amb molt de futur”, ha dit l’alcaldessa.

L’experiència de compra a través de la nova botiga en línia és molt senzilla: la persona compradora tria els productes que vol de les parades que formen part de la proposta i fa un únic pagament de tota la cistella de compra, en un sistema 100% segur. El client rep la comanda a casa en 24 hores o el dia que demani i, si ho prefereix, també pot passar-la a recollir pel Mercat. A través d’un punt Click & Collect, la clientela que hagi comprat en línia pot recollir de manera ràpida i pràctica la seva compra aparcant a dues places reservades per a compradors d’Internet. “La venda en línia uneix el millor de la tradició del Mercat Municipal: la qualitat del seu producte, la confiança entre la clientela i els paradistes i el seu bon preu amb els nous hàbits de consum i de compra que passen per la venda en línia. Avui comencem amb 14 parades, però estem segurs que amb el temps seran moltes més les que s’incorporin a la proposta” ha explicat el regidor de Comerç, Moisés Rodríguez Cantón.

Distribució sostenible i inclusiva
La distribució de la venda en línia del Mercat Muncipal va a càrrec de la Font del Ferro i el seu nou servei de Distribució d’Última Milla (DUM). L’alcaldessa ha destacat que d’aquesta manera “ampliem també els serveis de la Font del Ferro, la fem encara més visible per a la ciutadania  i oferim més opcions d’inserció laboral per a persones amb diversitat funcional o en risc de vulnerabilitat”.

Font del Ferro s’ocupa de tot el que té a veure amb la distribució i l’emmagatzematge del Mercat a Casa. “El nou servei de la Font del Ferro ja ha significat la contractació de dues persones amb diversitat funcional i un coordinador. Estem augmentant l’oferta de feina per a les persones amb diversitat funcional o en situació de vulnerabilitat i n’augmentem també la visibilització”, ha argumentat la regidora de Serveis Social, Yolanda Ferrer Polo. A més, les entregues es realitzaran o bé amb una furgoneta 100% elèctrica, o bé a peu. D'aquesta manera, el servei serà totalment net, sostenible i respectuós amb el medi ambient.

Font del Ferro també ha formalitzat una aliança amb Koiki, l’empresa basca de paqueteria especialitzada en última milla sostenible i inclusiva. En aquesta col·laboració, Font del Ferro posa a la disposició de l’empresa el repartiment dels seus paquets de comerç electrònic a distribuir en les zones d’illa de vianants. KOIKI i també SEUR facilitaran les aplicacions tecnològiques per dur a terme el servei a Rubí.

Les flors i les plantes de la Font del Ferro també es poden adquirir a www.mercatderubi.cat