Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mercat Municipal dona la benvinguda al nou supermercat L'equipament municipal completa la seva oferta de producte fresc amb l'espai destinat al nou operador que s'ha inaugurat oficialment aquest dijous amb la presència de l'alcaldessa Ana María Martínez Martínez https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Mercat Municipal dona la benvinguda al nou supermercat

L'equipament municipal completa la seva oferta de producte fresc amb l'espai destinat al nou operador que s'ha inaugurat oficialment aquest dijous amb la presència de l'alcaldessa Ana María Martínez Martínez

L’alcaldessa i el regidor de comerç amb els responsable de Condis (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
L’alcaldessa i el regidor de comerç amb els responsable de Condis (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

El teixit comercial de la ciutat ha incorporat avui oficialment el nou supermercat Condis que s'ha inaugurat al Mercat Municipal. L'operador ocupa 1.000 metres quadrats al triangle que delimiten els carrers Cal Gerrer i Magí Ramentol i obre de dilluns a dissabte de 8.30 a 21 h. "La idea d'incorporar un supermercat al Mercat Municipal pretenia completar l'oferta de producte fresc que ja ofereix aquest equipament. En definitiva, volíem fer-lo més gran. I ara que veiem l'espai en funcionament, podem dir que ho hem aconseguit. Avui el Mercat creix i fa un salt qualitatiu que estem segurs que revertirà en més clientela", ha dit l'alcaldessa Ana María Martínez Martínez. L'edil ha donat la benvinguda als responsables del nou Condis i ha recordat que durant els dos últims anys, el consistori ha impulsat el Mercat Municipal com a eix vertebrador de l'activitat comercial de la ciutat, creant un espai de passeig per a vianants que uneix l'equipament amb el centre de la ciutat. "Estic convençuda que tenim un dels millors Mercats Municipals del Vallès Occidental i del país. A Rubí ens estimem molt el nostre Mercat i dotant-lo d'aquest supermercat estem assegurant que tingui molt futur", ha conclòs Martínez.

Roger Ribera Jorba, franquiciat de Condis Supermercats a Rubí, ha agraït la feina feta fins ara per obrir l'establiment i s'ha mostrat orgullós de formar part de l'equipament municipal: "Nosaltres a partir d'ara som Mercat, no som un element extern. Som un més i hi som a dins. Hem vingut a sumar i a convertir-nos en un equip amb la gent del Mercat Municipal". Ribera creu que la presència del supermercat portarà clientela més jove. "La clientela d'aquest mercat és molt rica i molt diversa, però està envellida. Encara tenim un Mercat viu, però l'hem de cuidar i això, per part nostra, serà així", ha dit.

La inauguració d'aquest dijous també ha comptat amb la presència de Moisés Rodríguez Cantón, regidor de comerç de l'Ajuntament de Rubí; Pedro López, Coordinador General de franquícies i expansió de Condis Supermercats; Xavier Pérez, Director de màrqueting i comunicació de Condis Supermercats i Josep Sans, responsable de Relacions institucionals de Condis Supermercats. L'acte ha culminat amb una visita a les noves instal·lacions.