Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mercat Ecològic del Vallès celebra amb els rubinencs el seu 5è aniversari Les parades que formen part del mercat han ofert aquest dissabte diverses activitats i promocions entre els seus clients https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Mercat Ecològic del Vallès celebra amb els rubinencs el seu 5è aniversari

Les parades que formen part del mercat han ofert aquest dissabte diverses activitats i promocions entre els seus clients

El regidor Rafael Güeto, amb els paradistes i els guanyadors del sorteig (foto: Ester Casanovas).
El regidor Rafael Güeto, amb els paradistes i els guanyadors del sorteig (foto: Ester Casanovas)

El Mercat Ecològic del Vallès ha commemorat aquest dissabte el seu 5è aniversari amb diverses activitats i promocions. Els paradistes, que s’han instal·lat un cop més al passeig Francesc Macià, han ofert degustacions dels seus productes i han distribuït entre els clients la nova bossa de cotó del mercat.

Un dels grans al·licients de la jornada festiva ha estat el sorteig d’una panera carregada d’aliments ecològics. Un total de 144 butlletes han participat a la rifa, que s’ha resolt al migdia amb la presència del regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto.

Per completar la celebració, el restaurant local La Popular ha ofert als seus clients un menú ecològic.

Una proposta consolidada
El Mercat Ecològic del Vallès se celebra de manera itinerant tots els dissabtes de 9 a 14 h, en virtut del conveni signat l’any 2010 entre els ajuntaments que participen al projecte. A Rubí, el mercat s’instal·la cada quart dissabte de mes al passeig de Francesc Macià. Aquesta proposta comercial també passa per Sant Quirze (1r dissabte), Cerdanyola (2n dissabte) i Barberà (3r dissabte). L’objectiu del mercat és promocionar les varietats i els productes d’alimentació de temporada i del territori; donar a conèixer l’agricultura i la producció ecològica com a model sostenible; fomentar el turisme intermunicipal i promocionar els municipis reflectint una imatge d’excel·lència comercial; contribuir a la dinamització comercial de la zona d’influència del Mercat Ecològic; fer difusió de la importància d’una alimentació de qualitat per millorar la salut, i promoure una filosofia de moviment slow que s’avingui amb criteris de sostenibilitat.

Per al regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto, l’assoliment d’aquest 5è aniversari “demostra la consolidació d’una oferta comercial que, en els darrers temps, s’ha complementat molt bé amb altres activitats que es fan al municipi, com el Mercat d’Artesania”. 

Imatges relacionades

Mercat Ecològic del Vallès (foto: Localpres)
Mercat Ecològic del Vallès (foto: Localpres)
Mercat Ecològic del Vallès (foto: Localpres)
Mercat Ecològic del Vallès (foto: Localpres)
Mercat Ecològic del Vallès (foto: Localpres)
Mercat Ecològic del Vallès (foto: Localpres)