Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mag Rubisenc obrirà el seu campament als infants de la ciutat del 2 al 4 de gener L’emissari dels Reis d’Orient ja ho té tot a punt al Castell per recollir les cartes dels nens i nenes rubinencs https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Mag Rubisenc obrirà el seu campament als infants de la ciutat del 2 al 4 de gener

L’emissari dels Reis d’Orient ja ho té tot a punt al Castell per recollir les cartes dels nens i nenes rubinencs

El Mag Rubisenc, amb el seu ajudant Melquíades (foto: Localpres).
El Mag Rubisenc, amb el seu ajudant Melquíades (foto: Localpres)

El Mag Rubisenc obrirà les portes del seu campament del Castell els dies 2, 3 i 4 de gener perquè els infants de la ciutat puguin lliurar-li les seves cartes. Els nens i nenes tindran ocasió de visitar l’emissari de Ses Majestats entre les 16.30 i les 20.30 h.

Per garantir la màxima comoditat de les persones assistents, es lliuraran tiquets d’accés en el moment d’arribada al campament. Aquests es donaran exclusivament als infants ─de 0 a 12 anys─ amb l’objectiu d’evitar pràctiques poc respectuoses amb la resta de gent i l’accés serà per rigorós ordre d’arribada. Els familiars i altres acompanyants podran accedir al pati del Castell per portar i recollir els infants, que entraran sols a conèixer el mag.

Els nens i nenes podran aprofitar la seva visita al campament per elaborar fanalets de Reis, destinats a guiar el camí de Ses Majestats la nit del 5 de gener. Un cop més, els infants també trobaran als jardins del Castell un arbre dels desitjos on podran penjar les seves il·lusions per a la ciutat. Entre tots aquells que deixin per escrit el seu desig s’escolliran, per sorteig, els nens i nenes que pujaran a l’escenari durant l’arribada dels Reis la nit del 5 de gener.

Com és habitual, l’estada al Castell estarà amenitzada per l’espectacle del grup Xarop de Canya.

Il·lusió per a tots els infants
Amb l’objectiu d’apropar l’experiència d’aquesta visita a tots els infants de la ciutat, enguany es reservaran els primers dos passis del 2 de gener a nens i nenes amb diversitat funcional. El dia de cavalcada, també es facilitarà un espai per a aquests infants a l’Escardívol, per tal que puguin seguir l’arribada dels Reis d’Orient en les millors condicions possibles.