Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El lideratge d'equips serà el tema central de la 2a sessió grupal de la Xarxa Rubí Empresa L'acte comptarà amb la participació d'HP i Germans Boada https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El lideratge d'equips serà el tema central de la 2a sessió grupal de la Xarxa Rubí Empresa

L'acte comptarà amb la participació d'HP i Germans Boada

La sessió tindrà lloc a la Masia de Can Serra.
La sessió tindrà lloc a la Masia de Can Serra

El proper dijous 23 de novembre  tindrà lloc a la Sala Fòrum de la Masia Can Serra la 2a sessió grupal de la Xarxa Rubí Empresa 2017 titulada Lideratge d'equips: el gran repte de les organitzacions. Aquest acte té com a objectiu conèixer experiències de lideratge de la mà d'empreses referents ubicades a Rubí i la comarca així com conèixer les claus per promoure equips innovadors, proactius i compromesos en el marc de les organitzacions.

La sessió de grup comptarà amb les intervencions d'Eva Blanco, Public Affairs and Communications Manager d'HP, i Marc Ordeix, Director de Recursos Humans de Rubí-Germans Boada Grup, que compartiran amb les empreses de la Xarxa Rubí Empresa la seva visió de la innovació d'equips i el lideratge impulsant organitzacions amb una cultura empresarial altament diferenciada.

L'acte conclourà amb un col·loqui on les empreses participants compartiran reptes de futur i aspectes que estan treballant  en el marc de les seves organitzacions.

El projecte Xarxa Rubí Empresa, impulsat per l'Oficina de Serveis a l'Empresa (OSE) de l'Ajuntament de Rubí amb el suport de la Diputació de Barcelona, actualment compta amb 38 organitzacions i es troba en la seva 4a edició. Aquesta iniciativa, plenament consolidada, és valorada per les empreses per impulsar la innovació sostenible, la diferenciació i la col·laboració en clau de proximitat.

Com a novetat d'aquest any, a més de la organització de dues sessions de grup dirigides a tots els integrants de la Xarxa Rubí Empresa, s'han realitzat tres workshops temàtics sobre qüestions d'especial importància com ara la transformació digital, la direcció de persones i la comunicació interna. En el marc d'aquestes trobades, s'han treballat estratègies, s'han analitzat eines i plans d'actuació per tal que les empreses participants puguin incorporar millores a les seves organitzacions. Per altra banda, amb l'objectiu de potenciar la col·laboració de proximitat, s'han fomentat les trobades individualitzades per a la generació de sinergies entre empreses i grups de recerca universitaris .

A nivell individualitzat, les sis empreses que s'han incorporat a la present edició del projecte ja han rebut el seu pla estratègic a mida i estan rebent un acompanyament que inclou eines per implementar les actuacions triades en matèria de comunicació, innovació sostenible, impuls de les vendes a nous mercats o actuacions per al desenvolupament de polítiques de Recursos Humans innovadores.