Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Juventud 25 de Septiembre continua amb els actes del 50è aniversari L’entitat esportiva ha celebrat aquest dissabte un festival de música i diverses activitats que forma part dels actes de celebració del seu mig segle d’història https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Juventud 25 de Septiembre continua amb els actes del 50è aniversari

L’entitat esportiva ha celebrat aquest dissabte un festival de música i diverses activitats que forma part dels actes de celebració del seu mig segle d’història

Part de l’equip de govern amb el responsable del club (Foto: Localpres).
Part de l’equip de govern amb el responsable del club (Foto: Localpres)

L’entitat esportiva Juventud 25 de Septiembre continua amb els actes de commemoració del seu 50è aniversari i aquest cap de setmana ha organitzat un festival amb diverses actuacions i activitats.

Dissabte, el club ha celebrat un ‘Sarao’ amb actuacions musicals i que ha tingut un record pel rubinenc Rafa Jurado ja que s’han recollit fons que es faran a arribar a la família del noi afectat per tetraplegia.

L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha assistit a la celebració juntament amb altres membres de l’equip de govern. Martínez ha remarcat, una vegada més, el paper que juga aquesta entitat al barri i al municipi: “El Juventud 25 de Septiembre és molt més que un club esportiu. És un element essencial per entendre la cohesió d’aquest barri. A més, hem de posar en valor la tasca que fa en la formació d’infants i joves. Una formació que va més enllà de la competició i això és una tasca molt important per a Rubí”.

Els actes de celebració continuaran els propers mesos ja que l’entitat té previstes diverses accions de celebració.