Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Grup d’Ajuda Mútua reprèn l’activitat amb un taller sobre la dependència emocional El GAM de Rubí està format per dones que provenen del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) i està coordinat per una professional del servei de suport psicològic del consistori https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Grup d’Ajuda Mútua reprèn l’activitat amb un taller sobre la dependència emocional

El GAM de Rubí està format per dones que provenen del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) i està coordinat per una professional del servei de suport psicològic del consistori

El taller s'impartirà en dos torns per garantir que les assistents puguin mantenir la distància interpersonal de seguretat (foto: Ajuntament de Rubí).
El taller s'impartirà en dos torns per garantir que les assistents puguin mantenir la distància interpersonal de seguretat (foto: Ajuntament de Rubí)

Un taller per superar la dependència emocional obert a totes les dones de la ciutat ha posat en marxa aquest dilluns les activitats del Grup d’Ajuda Mútua (GAM) de Rubí d’aquest curs. El taller s'impartirà en dos torns per garantir que les assistents puguin mantenir la distància interpersonal de seguretat. La sessió es repetirà el pròxim 26 d’octubre a l’auditori Rubí Forma. Podeu consultar si hi ha places vacants enviant un correu electrònic a igualtat@ajrubi.cat.

Un Grup d'Ajuda Mútua és un grup de persones que comparteixen un problema de salut o una situació social comuna que es reuneix periòdicament per fer alguna cosa per a millorar aquest problema o aquesta situació. És un recurs social i sanitari a través del qual les persones membres es donen suport i busquen estratègies comunes per millorar la seva situació. El GAM de Rubí està format per dones que provenen del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) i està coordinat per una professional del servei de suport psicològic del consistori. El GAM de dones organitza tallers i xerrades quinzenals obertes a totes les dones de més de 18 anys del municipi a més de les reunions del grup que tenen lloc cada setmana per a les dones usuàries del SIAD.

El grup es reuneix a l’auditori Rubí Forma en horari de tarda i la sala 10 del mateix edifici, en horari de matí. El grup es reunirà els dijous 5, 12, 19 i 26 de novembre i els dijous 10 i 17 de desembre de 10 a 12 h.

Els tallers i xerrades quinzenals obertes a totes les dones majors d’edats tindran lloc els dilluns 2, 16 i 30 de novembre i dilluns 14 de desembre de 15.30 a 17.30 h. El primer taller programat per dilluns 2 de novembre porta per títol ‘Com desarmar la crítica patològica’.

La programació de la temporada a partir de gener 2021 s’anirà concretant en funció de l’evolució de la situació epidemiològica de cada moment.