Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Fora Estocs torna a oferir dissabte preus reduïts La proposta bianual, organitzada per la Federació d'Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí (FACGR) i Rubí Centre Botiguer, es repeteix al final de les rebaixes d’estiu i les d’hivern https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Fora Estocs torna a oferir dissabte preus reduïts

La proposta bianual, organitzada per la Federació d'Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí (FACGR) i Rubí Centre Botiguer, es repeteix al final de les rebaixes d’estiu i les d’hivern

Els comerços poden oferir ofertes i descomptes des de dins la botiga o sortir al carrer.
Els comerços poden oferir ofertes i descomptes des de dins la botiga o sortir al carrer

Els comerciants del centre oferiran aquest dissabte els darrers productes de la campanya d’estiu en una nova edició de la fira Fora Estocs. La proposta que organitza la Federació d'Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí (FACGR) i l'Associació de Comerciants Rubí Centre Botiguer amb el suport de l’Ajuntament de Rubí, té lloc dos cops l’any coincidint amb el final de les rebaixes d’estiu i les d’hivern.

Durant tot el dia, els establiments del centre poden exposar i vendre els articles de temporada mitjançant reclams comercials. Els establiments que ho vulguin poden traure els seus articles en parades al carrer davant la seva façana o bé sumar-se a la fira destacant les ofertes, promocions o descomptes des de l'interior de la botiga. Els comerços obriran en el seu horari habitual.

El Fora Estocs es concentrarà a l'illa de vianants, la plaça Pere Esmendia i la plaça Onze de Setembre.

També hi ha prevista animació itinerant per l’avinguda de Barcelona i el passeig Francesc Macià. Els germans Jordi i Pep Callau oferiran el seu Callau’s Show d’11.30 a 13.30 h i de 18 a  20 h.