Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El festival LOS40 Primavera Pop tornarà a Rubí el 4 d’abril L’esdeveniment musical, organitzat per l’Ajuntament de Rubí i l’emissora LOS40, se celebrarà per quart any consecutiu a l’Escardívol https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El festival LOS40 Primavera Pop tornarà a Rubí el 4 d’abril

L’esdeveniment musical, organitzat per l’Ajuntament de Rubí i l’emissora LOS40, se celebrarà per quart any consecutiu a l’Escardívol

L’any passat, el festival va tornar a omplir l’Escardívol malgrat la pluja (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig).
L’any passat, el festival va tornar a omplir l’Escardívol malgrat la pluja (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig)

Rubí repetirà com a seu del festival LOS40 Primavera Pop, organitzat per l’Ajuntament i l’emissora de ràdio LOS40. El macroconcert se celebrarà el dissabte 4 d’abril a l’Escardívol i, com en edicions anteriors, l’accés serà gratuït.

Les primeres informacions sobre la nova edició de LOS40 Primavera Pop, que serà la quarta a la nostra ciutat, s’han donat a conèixer aquest dijous al programa Anda Ya de l’emissora musical, de la mà de Tony Aguilar, Dani Moreno El Gallo i Cristina Boscá. Un any més, LOS40 ha previst tres concerts en dies consecutius a Madrid (3 d’abril), Rubí (4 d’abril) i Màlaga (5 d’abril). L’únic que serà de pagament és el de Madrid, que tindrà lloc al Wizink Center.

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha destacat que “des de la seva primera edició a Rubí, aquest festival ha demostrat que podia mobilitzar la gent més jove però alhora un públic molt familiar. Estem contents de tornar a acollir una proposta de tantíssim èxit, que sens dubte dona resposta a la demanda d’una part important de la nostra ciutadania”.

De moment només han transcendit alguns dels artistes que actuaran al concert de Madrid. A les properes setmanes, s’aniran desvetllant la resta de noms que integraran els cartells de les tres seus del festival.

L’any passat, al voltant de 20.000 persones van passar per l’Escardívol amb motiu d’aquesta gran cita musical. La pluja, que va caure especialment al darrer tram del concert, no va ser suficient per restar-li públic. Durant prop de cinc hores, les persones assistents van poder gaudir de les actuacions d’una vintena d’artistes de gran èxit comercial:  Ana Guerra, Dani Fernández, Danna Paola, Siderland, Chloe Phillips, HRVY, Romy Low i Sak Luke, Pol Granch, Elsa Barahona, Danny Ocean, Agoney, Lildami ─que va actuar juntament amb el rubinenc Señor Chen─, Suu, Bombai, Nil Moliner, Aitana, Dynoro, Beret, Lola Índigo i INNA. Alguns d’aquests noms ja han estat confirmats per al concert de Madrid.

Segons ha anunciat aquest dijous LOS40, el festival se sumarà enguany a la campanya de l’emissora Uneix-te contra el canvi climàtic, #IDo.