Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El festival LOS40 Primavera Pop tornarà a Rubí el 18 de maig L’esdeveniment musical, organitzat per l’Ajuntament de Rubí i l’emissora LOS40, se celebrarà per tercer any consecutiu a l’Escardívol https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El festival LOS40 Primavera Pop tornarà a Rubí el 18 de maig

L’esdeveniment musical, organitzat per l’Ajuntament de Rubí i l’emissora LOS40, se celebrarà per tercer any consecutiu a l’Escardívol

20.000 persones van aplegar-se l’any passat a LOS40 Primavera Pop (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
20.000 persones van aplegar-se l’any passat a LOS40 Primavera Pop (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Rubí tornarà a ser la seu del festival LOS40 Primavera Pop, organitzat per l’Ajuntament i l’emissora de ràdio LOS40. El macroconcert se celebrarà el dissabte 18 de maig a l’Escardívol i, com en edicions anteriors, l’accés serà gratuït.

Els primers detalls sobre LOS40 Primavera Pop els ha fet públics Tony Aguilar aquest dissabte al matí en el marc del programa Del 40 al 1 de l’emissora musical i s’espera que durant les properes setmanes es vagi desvetllant el cartell d’artistes que hi actuaran. Un cop més, el festival tindrà lloc a tres úniques ciutats de l’estat espanyol: el divendres 17 de maig a Madrid, el dissabte 18 a Rubí i el diumenge 19 a Màlaga. Com ja va passar l’any passat, el concert de Madrid serà l’únic de pagament.

L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha valorat molt positivament que LOS40 Primavera Pop torni a Rubí: “Després de dues edicions d’èxit, podem dir que aquesta és una cita molt esperada per una part important dels rubinencs i rubinenques, especialment pels més joves però no només per ells; altres anys hem pogut veure como el concert reunia un públic molt familiar”. La primera edil ha emmarcat aquest esdeveniment musical en una política cultural “diversa i oberta a tot tipus de gent”.

Al voltant de 20.000 persones van passar el 2018 per LOS40 Primavera Pop, que va reunir en un sol escenari una vintena d’artistes de gran èxit comercial. Pablo López, Aitana i Ana Guerra, Álvaro Soler, Adexe & Nau i Blas Cantó van ser alguns dels cantants que van aixecar més expectació a la passada edició. El cartell també va comptar amb Efecto Pasillo, Scott Helman, Sofía Reyes, Juan Magán i Belinda, Reyko, Maico, Kayl, David Lafuente, Henry Méndez, Aran, Laura Durand, Manel Navarro, Sweet California i Rasel.