Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El festival LOS40 Primavera Pop tornarà a portar a Rubí la millor música comercial el proper 13 d’abril L’esdeveniment musical, organitzat per l’Ajuntament de Rubí i l’emissora LOS40, tindrà lloc novament a l’Escardívol i serà d’accés gratuït https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El festival LOS40 Primavera Pop tornarà a portar a Rubí la millor música comercial el proper 13 d’abril

L’esdeveniment musical, organitzat per l’Ajuntament de Rubí i l’emissora LOS40, tindrà lloc novament a l’Escardívol i serà d’accés gratuït

L’edició 2023 va tornar a ser un èxit de públic (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
L’edició 2023 va tornar a ser un èxit de públic (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Rubí repetirà com a seu del festival LOS40 Primavera Pop, organitzat per l’Ajuntament i l’emissora de ràdio LOS40. El macroconcert se celebrarà el dissabte 13 d’abril a l’Escardívol i, com en edicions anteriors, l’accés serà gratuït.

Els noms ja confirmats per a aquesta setena edició rubinenca de LOS40 Primavera Pop són Ofenbach, Dani Fernández, Álvaro de Luna, Abraham Mateo, Eugenio i Sebastian Esquivel, Beret, Vicco, Soge Culebra, Charlie USG, Polo Nández, La Beba, Noan, David Otero, Marlon, Depol, Bombai, Marlena, Scorpio, Cloe, Roger Padrós, Paula Koops, Almácor, i els artistes d'OT Paul Thin i Ruslana. Aquesta llista es podria ampliar pròximament amb altres noms nacionals i internacionals de gran èxit comercial.

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha celebrat que LOS40 reediti el seu vincle amb Rubí: “Aquesta és una relació d’èxit que fa feliç molta gent. Els i les joves de Rubí i de les ciutats de l’entorn esperen amb moltes ganes l’arribada del festival, on cada any també podem veure un públic molt familiar. És una opció de lleure demandada que, a més, fa conegut el nom de Rubí arreu del país”.

Prop de 20.000 persones passen cada any per l’Escardívol per gaudir de LOS40 Primavera Pop. A Rubí, el macroconcert segueix sent d’accés gratuït ─l’única excepció va ser l'edició del 2022 perquè es va haver de fer en un recinte d’aforament més limitat a causa de la pandèmia─ mentre que a Madrid ha adoptat un format de pagament i se celebra al Wizink Center.

Com és habitual, el concert s’iniciarà a les 20 h però, ja des de les 19 h, el públic podrà gaudir de l’actuació dels DJ de LOS40.