Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El festival LOS40 Primavera Pop evoca les millors nits de Festa Major Al voltant de 17.000 persones han assistit al macroconcert organitzat per l’Ajuntament de Rubí i LOS40 a l’Escardívol https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El festival LOS40 Primavera Pop evoca les millors nits de Festa Major

Al voltant de 17.000 persones han assistit al macroconcert organitzat per l’Ajuntament de Rubí i LOS40 a l’Escardívol

L’Escardívol ha arribat a acollir fins a 12.000 persones en els moments de màxima afluència (foto: Localpres).
L’Escardívol ha arribat a acollir fins a 12.000 persones en els moments de màxima afluència (foto: Localpres)

Al voltant de 17.000 persones han passat aquest divendres pel festival LOS40 Primavera Pop, organitzat per l’Ajuntament de Rubí i LOS40. En els moments de màxima afluència, l’Escardívol ha registrat fins a 12.000 espectadors, igualant així les nits més multitudinàries de la Festa Major.

Un públic molt jove, però també nombroses famílies, s’han donat cita a Rubí per viure el primer dels tres únics concerts d’aquest format programats a tot l’estat. Més d’una quinzena d’artistes nacionals i internacionals de gran èxit comercial configuraven el cartell: Barei, Blas Cantó, Atacados, Ender, Ana Mena, Yall, David Otero, Vuit, Carlos Marco, Bombai, Sweet California, Bromas Aparte, Piso 21, Marlon, Dasoul i Cali y el Dandee, a banda de diversos cossos de ball i els DJ Víctor de la Torre i Adrián Soler, encarregats d’animar el públic en els moments previs a les actuacions.  

Sobre l’escenari, ha exercit de mestre de cerimònies el presentador de LOS40 Tony Aguilar, qui ha destacat el concert de Rubí com l’edició de LOS40 Primavera Pop més participativa que s’ha celebrat mai a Catalunya.

El festival ha fet gala d’un gran desplegament tècnic, amb un escenari de 14 metres d’amplada i un provocador, 120.000 W d’il·luminació, 95.000 W de so i 96 m2 de pantalles de LED que han permès seguir tots els detalls de l’espectacle a gran distància.

Absència d’incidents
Malgrat el gran nombre d’assistents, el festival LOS40 Primavera Pop ha transcorregut sense cap tipus d’incidència remarcable i en un gran ambient.

Abans de l’inici del concert, alumnes del Col·legi Maristes han repartit entre els assistents xapes contra l’homofòbia dins el projecte Aprenentatge servei que desenvolupen a l’escola.

Imatges relacionades

El públic (foto: Localpres)
El públic (foto: Localpres)
Blas Cantó (foto: Localpres)
Blas Cantó (foto: Localpres)
Barei (foto: Localpres)
Barei (foto: Localpres)
El presentador Tony Aguilar (foto: Localpres)
El presentador Tony Aguilar (foto: Localpres)