Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El festival LOS40 Primavera Pop celebrarà la seva sisena edició a Rubí el proper 15 d’abril L’esdeveniment musical, organitzat per l’Ajuntament de Rubí i l’emissora LOS40, tindrà lloc novament a l’Escardívol i serà d’accés gratuït https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El festival LOS40 Primavera Pop celebrarà la seva sisena edició a Rubí el proper 15 d’abril

L’esdeveniment musical, organitzat per l’Ajuntament de Rubí i l’emissora LOS40, tindrà lloc novament a l’Escardívol i serà d’accés gratuït

Més de 20.000 persones van passar per l'última edició de LOS40 Primavera Pop (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
Més de 20.000 persones van passar per l'última edició de LOS40 Primavera Pop (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

Rubí tornarà a ser la seu del festival LOS40 Primavera Pop, organitzat per l’Ajuntament i l’emissora de ràdio LOS40. El macroconcert se celebrarà el dissabte 15 d’abril a l’Escardívol i, com en edicions anteriors, l’accés serà gratuït.

Els primers noms confirmats per a aquesta sisena edició rubinenca de LOS40 Primavera Pop són Abraham Mateo, Álvaro de Luna, Nil Moliner, Beret, Marc Seguí, Marlon, Bombai, Leo Rizzi, Vicco, Polo Nández, Walls i Depol. La resta del cartell es donarà a conèixer properament i, com sempre, reunirà artistes nacionals i internacionals de gran èxit comercial.

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha celebrat que LOS40 mantingui la seva confiança en Rubí: “Després de cinc edicions, no queda cap mena de dubte que aquest és un esdeveniment d’èxit i que la nostra ciutat n’és una gran amfitriona. Parlem d’un acte molt esperat a la ciutat, que mou moltíssims joves però també famílies senceres”. Per a la primera edil, el festival és una mostra més de les polítiques culturals obertes i diverses que requereix la ciutat.

Al voltant de 20.000 persones van passar per l’última edició de LOS40 Primavera Pop, la primera que se celebrava a l’Escardívol després de l’esclat de la pandèmia. El macroconcert va comptar amb les actuacions de més d’una vintena d’artistes, alguns dels quals repeteixen aquest any.