Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Festival de Fotografia La Nuu envairà els carrers de Rubí durant tot el mes d’octubre La quarta edició d’aquest esdeveniment comptarà amb la participació d’una dotzena de fotògrafs internacionals https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Festival de Fotografia La Nuu envairà els carrers de Rubí durant tot el mes d’octubre

La quarta edició d’aquest esdeveniment comptarà amb la participació d’una dotzena de fotògrafs internacionals

Un dels punts forts del festival són les visites guiades a les obres exposades (foto: La Nuu).
Un dels punts forts del festival són les visites guiades a les obres exposades (foto: La Nuu)

La quarta edició del Festival de Fotografia La Nuu, organitzat per l’Ajuntament i dirigit pel fotògraf rubinenc Carles Mercader, tornarà a convertir l’espai públic de Rubí en una gran sala d’exposicions a l’aire lliure. Durant tot el mes d’octubre, les obres d’una dotzena d’artistes de prestigi internacional penjaran de les façanes d’edificis i places amb l’objectiu de despertar la curiositat de la ciutadania i, d’aquesta manera, trencar les barreres entre el gran públic i la fotografia d’autor.

Sota el lema Naugrafis, La Nuu mostrarà diferents treballs fotogràfics que giren al voltant dels èxits i fracassos de l’experiència humana tant individual com col·lectiva. Els artistes que participaran al festival seran Marie Sordat, Arnau Blanch, Toru Morimoto, Natnada Marchal, Xiaoxiao Xu, Ester Vonplon, Miquel Llonch, Enrique Fraga, Muhammad Fadli, Klavdij Sluban, Rafael Tanaka Monzó i Muge.

Com sempre, l’exposició de fotografies en gran format es complementarà amb un seguit d’activitats que inclouen xerrades, workshops, activitats fotogràfiques obertes a tothom i visites guiades, entre d’altres. Els detalls de la programació, així com la ubicació concreta de les obres que es mostraran en aquesta quarta edició de La Nuu, es donaran a conèixer properament.