Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Dictat Solidari i Coeducatiu s’emmarca en el Dia Internacional de les Dones La proposta tindrà lloc el 9 de març i es podrà seguir únicament a través de Ràdio Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Dictat Solidari i Coeducatiu s’emmarca en el Dia Internacional de les Dones

La proposta tindrà lloc el 9 de març i es podrà seguir únicament a través de Ràdio Rubí

Aquest any, el dictat es podrà seguir des de casa (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Álvarez).
Aquest any, el dictat es podrà seguir des de casa (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Álvarez)

Dimarts 9 de març, Ràdio Rubí emetrà la 9a edició del Dictat Solidari i Coeducatiu, organitzat pel Servei Local de Català, el Pla Educatiu d’Entorn, l’Ajuntament de Rubí i l’emissora municipal. L’activitat es desenvoluparà aquest any únicament a través de la ràdio pública a causa de l’emergència sanitària provocada per la Covid-19. La proposta s’adreça als centres educatius, a l’alumnat de català per adults i a la ciutadania en general i es podrà seguir en directe a les 10.15 h i en diferit a través del podcast del programa Rubí al Dia.

Tothom qui vulgui seguir el Dictat Solidari en directe ha de sintonitzar Ràdio Rubí a través del 99.7 de la FM o www.radiorubi.fm dimarts 9 de març a les 10.15 h. L’emissora municipal posarà veu a un fragment d’un conte de Raquel Díaz Reguera que parla de la llibertat de decisió de les nenes i noies. Per aquest motiu, el dictat d’aquest any s’emmarca en les propostes al voltant del Dia Internacional de les Dones. Com cada any, l’activitat s’iniciarà amb una lectura a velocitat normal, que anirà seguida del dictat pròpiament dit i d’una nova lectura a velocitat normal. Un cop acabat el dictat, les persones que el segueixin en directe podran participar en el sorteig d’un lot de llibres responen a preguntes sobre el text a través del 93 588 11 54. La correcció de l’exercici es podrà consultar a la pàgina web del Centre de Normalització Lingüística de Rubí i Terrassa i al web de la ràdio municipal.  

A causa de la pandèmia i del format no presencial de la proposta, enguany el dictat no s’acompanyarà de la tradicional recollida d’aliments. Tot i així, l’organització convida tothom a mantenir el caràcter solidari del dictat col·laborant individualment amb Càritas, Creu Roja, ASAV, Frater-Nadal i Rubí Solidari.