Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Dictat Solidari estarà dedicat enguany a la figura de Ramon Llull L’activitat, organitzada pel Servei Local de Català amb el suport de l’Ajuntament i el Pla Educatiu d’Entorn, tindrà lloc el proper dilluns 11 d’abril a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Dictat Solidari estarà dedicat enguany a la figura de Ramon Llull

L’activitat, organitzada pel Servei Local de Català amb el suport de l’Ajuntament i el Pla Educatiu d’Entorn, tindrà lloc el proper dilluns 11 d’abril a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler

Dictat Solidari de l’any passat (foto: Localpres).
Dictat Solidari de l’any passat (foto: Localpres)

El proper dilluns 11 d’abril a les 19 h, la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler acollirà la 4a edició del Dictat Solidari, organitzat pel Servei Local de Català amb el suport de l’Ajuntament i el Pla Educatiu d’Entorn, i la col·laboració de Càritas, Creu Roja, ASAV, Frater-Nadal, Rubí Solidari i Ràdio Rubí. L’activitat, oberta a tota la ciutadania, consistirà en la lectura d’un fragment del Llibre de les bèsties, de Ramon Llull, coincidint amb l'any dedicat a aquest escriptor i pensador.

Les persones que acudeixin dilluns a la biblioteca podran fer el dictat i corregir-lo de forma immediata amb l’ajut del Servei Local de Català, que farà una explicació ortogràfica i resoldrà els dubtes lingüístics del públic assistent.

El Dictat Solidari també es podrà fer a les escoles el mateix dia, a partir d’una gravació que penjarà Ràdio Rubí al seu web.

Finalitat solidària
Coincidint amb el dictat, els organitzadors conviden els participants a portar aliments de primera necessitat i productes d’higiene, que es repartiran entre els beneficiaris de les entitats solidàries Càritas, Creu Roja, ASAV, Frater-Nadal i Rubí Solidari. Es demanen especialment productes envasats, a més de llet, farina, sucre i oli.

L’any passat, al voltant de 90 persones van reunir-se a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler per participar al Dictat Solidari. Els assistents a l’acte van aportar 155 quilos d’aliments per a les entitats solidàries de la ciutat.