Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El consistori posa en marxa accions per millorar immediatament la temperatura del Mercat Municipal L’equipament té adjudicada una reforma integral del sistema de climatització que començarà dilluns 8 de juliol https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El consistori posa en marxa accions per millorar immediatament la temperatura del Mercat Municipal

L’equipament té adjudicada una reforma integral del sistema de climatització que començarà dilluns 8 de juliol

El Mercat en una imatge d’arxiu (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
El Mercat en una imatge d’arxiu (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’Ajuntament de Rubí ha posat en marxa actuacions d’urgència per millorar la confortabilitat del Mercat Municipal tan ràpidament com sigui possible. L’equipament presenta deficiències en el sistema de climatització que s’han vist agreujades a causa de l’onada de calor.

Aquestes accions contemplen l’ampliació de l’horari de funcionament del sistema de climatització, la reparació de tres màquines que no funcionen correctament, l’optimització del sistema de conductes per on passa l’aire de les tres màquines que sí que funcionen i la col·locació de reixes en zones de la coberta per a evacuar l’aire calent.

El Servei de Manteniment de l’Ajuntament de Rubí preveu que aquestes accions concentrin la circulació de l’aire fresc a la zona on hi ha les parades en funcionament.

El Mercat Municipal té adjudicada una reforma integral del sistema de climatització i que començarà dilluns 8 de juliol i que implicarà la renovació total de tots els equips. Es preveu que les tasques finalitzin al mes d’octubre. Mentre duri la renovació, el Mercat Municipal podrà continuar amb la seva activitat quotidiana en condicions òptimes de temperatura.

L’Ajuntament de Rubí agraeix la paciència dels paradistes i clients i lamenta les molèsties que la situació els hagi pogut ocasionar. “Demanem disculpes a les persones que treballen al Mercat. Agraïm la professionalitat que han demostrat també durant l’onada de calor i confiem que les mesures previstes tingui efectes immediats”, diu el regidor de Comerç, Moisés Rodríguez.

Aquest dimecres a la tarda, Rodríguez, acompanyat de personal tècnic, s’ha reunit amb els membres de l’associació de la junta d’adjudicataris del Mercat i els ha traslladat les accions que s’han previst per millorar la temperatura dins l’equipament municipal.