Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El consistori facilita el retorn als centres ocupacionals a les persones usuàries del municipi Els i les rubinenques que es desplaçaven a les instal·lacions de FUPAR a Terrassa han reprès les seves activitats a l’Institut L’Estatut https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El consistori facilita el retorn als centres ocupacionals a les persones usuàries del municipi

Els i les rubinenques que es desplaçaven a les instal·lacions de FUPAR a Terrassa han reprès les seves activitats a l’Institut L’Estatut

L’Estatut en una imatge d’arxiu (foto: Ajuntament de Rubí – César Font).
L’Estatut en una imatge d’arxiu (foto: Ajuntament de Rubí – César Font)

L’Ajuntament de Rubí, a través del Servei de Diversitat Funcional, ha gestionat la cessió d’espais al municipi per facilitar que els rubinencs i les rubinenques usuaris del centre ocupacional FUPAR de Terrassa puguin tornar a la seva rutina sense desplaçar-se en transport públic.

El centre ocupacional FUPAR ha contactat amb el consistori per planificar l’obertura dels seus centres ocupacionals. A partir d’aquell moment, el servei municipal ha valorat diversos espais de la ciutat que poguessin obrir prioritàriament en horari de matí, tal com demanava l’entitat.  Finalment, s’ha acordat la cessió de dues aules i uns lavabos de l’Institut L’Estatut de 9 a 13 h per garantir que les persones de Rubí continuen rebent servei sense moure’s de la ciutat.

FUPAR atén 16 persones residents a Rubí que habitualment participen al centre de Terrassa i que fins al 24 de juliol no hauran de fer servir cap mitjà de transport per desplaçar-se a la ciutat veïna.