Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell de la Formació Professional organitza una jornada per donar a conèixer aquest tipus d’ensenyament La trobada tindrà lloc el proper 8 de maig al Rubí+D i comptarà amb la participació de tots els centres educatius de la ciutat que imparteixen formació professional https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Consell de la Formació Professional organitza una jornada per donar a conèixer aquest tipus d’ensenyament

La trobada tindrà lloc el proper 8 de maig al Rubí+D i comptarà amb la participació de tots els centres educatius de la ciutat que imparteixen formació professional

La jornada tindrà lloc al Rubí+D (foto: Localpres).
La jornada tindrà lloc al Rubí+D (foto: Localpres)

El Consell de la Formació Professional prepara per al proper 8 de maig la 1a Jornada de la Formació Professional de Rubí, que tindrà lloc durant tot el dia a l’edifici Rubí+D. L’objectiu de la trobada és promoure i donar a conèixer l’oferta de Cicles Formatius de Grau Mig i Grau Superior i de Formació Ocupacional que s’imparteix al municipi. Per aquest motiu, la jornada s’estructurarà en tot un seguit de xerrades i demostracions a càrrec dels propis centres educatius.

Entre les 9 h i les 20 h, l’auditori del Rubí+D acollirà conferències sobre temes d’interès com ara el programa de Garantia Juvenil, la Formació Professional Dual o la diversitat de Cicles Formatius que ofereixen els instituts de Rubí. A més, els centres participants disposaran d’un espai propi per donar a conèixer els seus projectes formatius i fer petits tastets de les seves activitats.

A banda dels instituts i centres concertats que imparteixen formació professional a Rubí ─L’Estatut, La Serreta, el JV Foix i el Col·legi Regina Carmeli─, també està previst que participin a la jornada l’Escola Municipal d’Art i Disseny edRa, el Centre de Formació d’Adults Pau Casals, el Centre d’Estudis Mumany, la UGT i institucions com la Cambra de Comerç de Terrassa, la Diputació de Barcelona i el propi Ajuntament.

La jornada, d’entrada gratuïta, s’adreça a tota la població, però especialment als joves que s’estan plantejant en aquests moments l’etapa de formació secundària no obligatòria.

El Consell de la Formació Professional
El Consell de la Formació Professional de Rubí es va constituir el 2012 com una plataforma estable de treball per impulsar la formació professional com a via de millora de la qualitat educativa i la generació d’ocupació. Aquest òrgan de participació sectorial de caràcter consultiu compta amb la participació de tots els agents educatius, socials i econòmics que operen a la ciutat, així com les organitzacions empresarials i les entitats públiques de l’àmbit de la formació professional, tant la reglada com la no reglada.

La creació del Consell de la Formació Professional és una de les mesures incloses al Pla de reactivació econòmica i treball de l’Ajuntament de Rubí.