Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Consultiu de la Gent Gran visita l’exposició “Arxipèlags 45+3 cadires” La mostra es pot veure a la sala d’exposicions de l’Escola d’Art i Disseny edRa fins a aquest divendres 8 d’abril https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Consell Consultiu de la Gent Gran visita l’exposició “Arxipèlags 45+3 cadires”

La mostra es pot veure a la sala d’exposicions de l’Escola d’Art i Disseny edRa fins a aquest divendres 8 d’abril

Les reproduccions de cadires han despertat la curiositat dels avis (foto: Localpres).
Les reproduccions de cadires han despertat la curiositat dels avis (foto: Localpres)

El Consell Consultiu de la Gent Gran ha gaudit aquest dimecres d’una visita guiada a l’exposició Arxipèlags 45+3 cadires, organitzada per l’Escola d’Art i Disseny edRa. Amb aquesta activitat, els avis i àvies que formen part d’aquest òrgan participatiu han pogut acostar-se al món del disseny industrial i entendre els avenços que implica la impressió 3D.

La mostra té com a fil conductor el disseny de cadires des de finals del segle XIX i durant el segle XX, el context històric en què van ser ideades i la tecnologia industrial que les va fer possibles. Els visitants hi poden trobar 45 miniatures de cadires icòniques, reproduïdes per un exalumne d’interiorisme de l’escola, José Luis Navarro, mitjançant una impressora 3D, que configuren un recorregut que va des de la reinterpretació dels mestres clàssics als referents pop. A banda d’aquestes reproduccions, també es poden veure a l’exposició tres cadires reals i una taula de treball amb diferents dissenys, així com un petit taller d’impressió 3D que permet als visitants produir les seves pròpies miniatures.

L’exposició Arxipèlags 45+3 cadires es pot veure fins a aquest divendres 8 d’abril a la sala d’exposicions d’edRa, situada al Complex Cultural l’Escardívol.

Imatges relacionades

Els consellers han rebut una explicació de l'exposició (foto: Localpres)
Els consellers han rebut una explicació de l'exposició (foto: Localpres)
Els consellers (foto: Localpres)
Els consellers (foto: Localpres)