Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Consultiu de la Gent Gran s’informa sobre alimentació saludable L’associació CEPS Salut, dedicada a la prevenció i la promoció de la salut en tots els seus vessants, ha participat a la reunió mensual d’aquest òrgan https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Consell Consultiu de la Gent Gran s’informa sobre alimentació saludable

L’associació CEPS Salut, dedicada a la prevenció i la promoció de la salut en tots els seus vessants, ha participat a la reunió mensual d’aquest òrgan

Els consellers, durant la sessió d’aquest divendres.
Els consellers, durant la sessió d’aquest divendres

El Consell Consultiu de la Gent Gran ha celebrat aquest divendres la sessió corresponent al mes de març. La trobada ha tornat a comptar amb la participació de l’associació per la prevenció i la promoció de la salut CEPS Salut, que ha ofert als membres d’aquest òrgan participatiu una conferència sobre alimentació saludable.

CEPS Salut és una entitat que dissenya, implementa i avalua programes i serveis centrats en la promoció de la salut i/o prevenció de malalties. Aquestes accions s’adrecen a la població en general però també a col·lectius específics, com ara la gent gran. L’objectiu de l’associació és promoure la salut i contribuir a la prevenció, afavorint hàbits i entorns saludables que millorin la qualitat de vida de la població i redueixin les desigualtats en salut.

Durant la sessió d’aquest divendres, els consellers també han pogut parlar de la visita que faran el proper 6 d’abril a l’exposició Arxipèlags 45+3 cadires, de l’Escola d’Art i Disseny edRa.

Un òrgan participatiu
El Consell Consultiu de la Gent Gran és un dels espais impulsats per l’Ajuntament de Rubí amb l’objectiu d’articular la participació de la ciutadania i les entitats en la formulació i millora de diverses polítiques locals. Aquest òrgan està integrat per una quinzena de persones, entre representats d’entitats i membres a títol personal. Entre els col·lectius que en formen part hi ha des d’entitats culturals a associacions de veïns o agrupacions de persones grans.

Les reunions del consell tenen una periodicitat mensual i aborden temes proposats pels propis membres o pels serveis tècnics de l’Ajuntament, sempre amb la gent gran com a protagonista.