Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Consultiu de la Gent Gran i els infants de l’Escola Balmes intercanvien nadales Els membres d’aquest òrgan han visitat aquest divendres el centre educatiu i han interpretat davant dels infants cançons de Nadal de la seva època https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Consell Consultiu de la Gent Gran i els infants de l’Escola Balmes intercanvien nadales

Els membres d’aquest òrgan han visitat aquest divendres el centre educatiu i han interpretat davant dels infants cançons de Nadal de la seva època

Els membres del Consell Consultiu de la Gent Gran i els alumnes de l’Escola Balmes, amb la regidora Marta García (foto: Localpres).
Els membres del Consell Consultiu de la Gent Gran i els alumnes de l’Escola Balmes, amb la regidora Marta García (foto: Localpres)

Els membres del Consell Consultiu de la Gent Gran s’han desplaçat aquest divendres fins a l’Escola Balmes per compartir amb els infants d’aquest centre les festes nadalenques. D’aquesta manera, els consellers han retornat als alumnes la visita que van fer-los l’any passat per cantar-los nadales.

La regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones, Marta García, ha estat present a la trobada i ha destacat la importància d’aquest contacte entre la gent gran i els més petits: “Amb activitats com aquesta, apropem els membres del Consell als recursos educatius de la ciutat i fomentem l’intercanvi intergeneracional, que sens dubte és enriquidor per a tots dos col·lectius. Un dels nostres objectius com a Ajuntament és que hi hagi més punts de trobada entre diferents generacions que els permetin un coneixement mutu”.

Durant la visita d’aquest divendres, Neus Lozano, vinculada al teatre local amateur, ha fet lectura del conte Tom el gegant. De la seva banda, els membres del Consell Consultiu de la Gent Gran han cantat nadales de la seva època, mentre que els infants els han lliurat felicitacions i també han interpretat temes nadalencs.

La regidora ha aprofitat la trobada per entregar a uns i altres una planta de Nadal per agrair en nom de l’Ajuntament la tasca feta durant aquest curs.

Imatges relacionades

La reunió ha comptat amb la presència de la regidora Marta García (foto: Localpres)
La reunió ha comptat amb la presència de la regidora Marta García (foto: Localpres)
Durant la trobada, s'han intercanviat nadales, contes i cançons (foto: Localpres)
Durant la trobada, s'han intercanviat nadales, contes i cançons (foto: Localpres)