Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Consultiu de la Gent Gran coneix el funcionament del Servei de Salut Pública Els membres d’aquest òrgan han pogut informar-se aquest dimecres d’algunes de les activitats programades per l’Ajuntament en relació a la salut https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Consell Consultiu de la Gent Gran coneix el funcionament del Servei de Salut Pública

Els membres d’aquest òrgan han pogut informar-se aquest dimecres d’algunes de les activitats programades per l’Ajuntament en relació a la salut

Alguns dels membres del Consell Consultiu de la Gent Gran durant la reunió.
Alguns dels membres del Consell Consultiu de la Gent Gran durant la reunió

El Consell Consultiu de la Gent Gran ha celebrat aquest dimecres 22 d’abril la sessió corresponent a aquest mes. Durant la reunió, presidida per la tinenta d’alcaldia i regidora de Salut, Belén Meneses, els membres d’aquest òrgan participatiu han pogut conèixer de la mà d’una tècnica municipal el funcionament del servei de Salut Pública, així com algunes de les activitats que tindran lloc properament en relació a aquesta temàtica.

Entre els programes específics que s’han explicat a la sessió d’aquest dimecres, figura el dispositiu especial que es posa en marxa cada any per garantir la correcta atenció de la gent gran en dies de temperatures excepcionalment altes. En el marc d’aquest programa, el Consistori preveu el trasllat voluntari a residències de persones amb especial vulnerabilitat per tal que estiguin ben cuidades durant les hores de més calor, així com el control preventiu de la gent gran a través del servei municipal de Teleassistència.

Els membres del consell també han tingut ocasió de conèixer alguns dels actes que ha programat el Servei de Salut Pública durant les properes setmanes, com ara la conferència El secret de la felicitat, a càrrec del psicòleg Antoni Bolinches, que tindrà lloc el proper 27 de maig.

Un òrgan participatiu
El Consell Consultiu de la Gent Gran és un dels espais impulsats per l’Ajuntament de Rubí amb l’objectiu d’articular la participació de la ciutadania i les entitats en la formulació i millora de diverses polítiques locals. Aquest òrgan està integrat per una quinzena de persones, entre representats d’entitats i membres a títol personal. Entre els col·lectius que en formen part hi ha des d’entitats culturals a associacions de veïns o agrupacions de persones grans.

Les reunions del consell tenen una periodicitat mensual i aborden temes proposats pels propis membres o pels serveis tècnics de l’Ajuntament, sempre amb la gent gran com a protagonista.