Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El comerç del centre proposa aquest dissabte un nou Fora Estocs Durant tot el dia, les botigues oferiran els seus productes a preus reduïts o amb descomptes especials https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El comerç del centre proposa aquest dissabte un nou Fora Estocs

Durant tot el dia, les botigues oferiran els seus productes a preus reduïts o amb descomptes especials

El Fora Estocs és una proposta bianual que es fa coincidir amb el final de les rebaixes d’hivern i les d’estiu.
El Fora Estocs és una proposta bianual que es fa coincidir amb el final de les rebaixes d’hivern i les d’estiu

Els comerciants del centre oferiran aquest dissabte els darrers productes de la campanya d’hivern en una nova edició de la fira Fora Estocs una proposta que té lloc dos cops l’any, coincidint amb el final de les rebaixes d’estiu i les d’hivern.

El Fora Estocs es concentrarà a l'illa de vianants. Durant tot el dia, els establiments del centre poden exposar i vendre els articles de temporada mitjançant reclams comercials. Els establiments que ho vulguin poden traure els seus articles en parades al carrer davant la seva façana o bé sumar-se a la fira destacant les ofertes, promocions o descomptes des de l'interior de la botiga. En aquesta edició de la proposta s’hi ha sumat més de cinquanta botigues del centre.

Com és habitual, hi ha prevista animació durant tota la jornada: s’hi podrà veure l’espectacle ‘La Piccola Orquestra’ de la companyia Traüt que es passejarà per l’illa de vianants durant tot el dia.

El Fora Estocs és una activitat organitzada per Comerç Rubí que compta amb el suport de l’Ajuntament de Rubí.