Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Club Voleibol Rubí presenta els sis equips que integren l’entitat aquesta temporada L’acte ha comptat amb un partit de la Super Lliga de Voleibol entre el Barça i el Teruel, amb victòria pels aragonesos https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Club Voleibol Rubí presenta els sis equips que integren l’entitat aquesta temporada

L’acte ha comptat amb un partit de la Super Lliga de Voleibol entre el Barça i el Teruel, amb victòria pels aragonesos

El FC Barcelona ha estat convidat a l'acte (foto: Ajuntament – Efrén Montoya).
El FC Barcelona ha estat convidat a l'acte (foto: Ajuntament – Efrén Montoya)

El Club Voleibol Rubí ha presentat aquest dissabte tots els seus equips al pavelló municipal de Can Rosés, en un acte que ha comptat amb l’assistència de l’alcaldessa, Ana María Martínez, i del regidor d’Esports, Juan López. L’esdeveniment s’ha complementat amb un partit de la Super Lliga de Voleibol entre el Barça i el Teruel.

Aquesta temporada, el Club Voleibol Rubí compta amb prop d’una vuitantena d’esportistes, que formen un total de sis equips, un més que l’any passat. I és que a banda del cadet infantil i juvenil ─tots dos en categoria masculina i femenina─ i el sènior femení, enguany s’ha incorporat el sènior masculí. “Com sempre, ens satisfà [la presentació d’equips], perquè el que volem és que les entitats, en aquest cas esportives, tinguin vida. Perquè la vida de les entitats fa que la nostra ciutat sigui com és”, ha assegurat l’alcaldessa, Ana María Martínez.

La presentació dels equips ha precedit un partit d’elit de la Super Lliga de Voleibol, que ha enfrontat el Barça i el Teruel ─els aragonesos s’han endut la victòria per 1 set a 3─. L’alcaldessa ha agraït al Club Voleibol Rubí i a la Penya Blaugrana Ramon Llorens les gestions per portar a la ciutat un partit d’aquestes característiques, que ha servit per promocionar aquesta modalitat esportiva a la ciutat.

Imatges relacionades

Foto de família del Club Voleibol Rubí (foto: Ajuntament – Efrén Montoya)
Foto de família del Club Voleibol Rubí (foto: Ajuntament – Efrén Montoya)