Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Club Handbol Rubí i el Club Esportiu Maristes es fusionen L’Ajuntament ha promogut l’aliança entre aquestes dues entitats amb l’objectiu de garantir la continuïtat de l’handbol a la ciutat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Club Handbol Rubí i el Club Esportiu Maristes es fusionen

L’Ajuntament ha promogut l’aliança entre aquestes dues entitats amb l’objectiu de garantir la continuïtat de l’handbol a la ciutat

Els regidors Marta Oliva Martín i Juan López Núñez, amb els responsables de l’Handbol Rubí i del Club Esportiu Maristes (foto: Ajuntament de Rubí).
Els regidors Marta Oliva Martín i Juan López Núñez, amb els responsables de l’Handbol Rubí i del Club Esportiu Maristes (foto: Ajuntament de Rubí)

El Club Handbol Rubí i el Club Esportiu Maristes Rubí han decidit fusionar-se amb l’objectiu de garantir la continuïtat d’aquest esport a la ciutat. L’aliança, promoguda per l’Ajuntament, ha comportat l’absorció per part de la secció d’handbol de Maristes dels equips de les categories cadet, sènior i specials de l’Handbol Rubí.

Amb aquesta fusió, l’històric club d’handbol de la ciutat ha trobat una solució a la manca de nous jugadors i jugadores joves, mentre que l’entitat vinculada a Maristes ha aconseguit completar totes les categories d’aquest esport. “El més important és que l’handbol no es perdrà a la ciutat. És un orgull veure de quina manera estan treballant conjuntament”, ha manifestat el regidor d’Esports, Juan López Núñez, qui ha afegit el seu agraïment a totes dues entitats: “Això ens fa més forts en la modalitat d’handbol. Estem profundament agraïts per haver pogut participar en aquesta fusió. Ho hem aconseguit, ells estan feliços i nosaltres també”.

De la seva banda, el fins ara president del Club Handbol Rubí, Marcos Fernández Rodríguez, ha reconegut que, per a una entitat amb tanta història, no va ser fàcil prendre aquesta decisió: “Vam haver de prendre mesures especials però avui no ens n’arrepentim, van ser les més encertades. Hem unificat esforços amb el club que sempre ha estat al nostre costat, que ara continuarà el llegat d’aquell grup d’experts en handbol que, ara fa 40 anys, van fundar el club”. Per a Fernández, la unió de les dues entitats permetrà enfortir el pes de l’handbol a la ciutat.

El Club Esportiu Maristes Rubí també ha fet una excel·lent valoració de la fusió. El director de l’escola, Valentí Alarcón Vilardell, s’ha mostrat molt agraït al Club Handbol Rubí per l’esforç realitzat, que possibilitarà que “totes les seccions del club tinguin equips sènior, cosa que ens fa molt feliços. També ens congratula molt poder mantenir viu l’handbol a la ciutat [...]. Quan l’Ajuntament ens va oferir aquesta possibilitat, no ens ho vam pensar dues vegades”.

La fusió entre les dues entitats és efectiva des del mes de juny, tot i que encara queden per concretar alguns detalls sobre la integració de la junta directiva del Club Handbol Rubí. Totes les categories inferiors de Maristes jugaran al pavelló de l’escola mentre que el juvenil i el sènior ho faran a La Llana.