Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El club de lectura ‘Veus de dona’ anima la ciutadania a reflexionar sobre les desigualtats de gènere en la tercera edició del seu concurs de relats Les persones guanyadores del certamen, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Rubí, es donaran a conèixer per Sant Jordi https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El club de lectura ‘Veus de dona’ anima la ciutadania a reflexionar sobre les desigualtats de gènere en la tercera edició del seu concurs de relats

Les persones guanyadores del certamen, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Rubí, es donaran a conèixer per Sant Jordi

El club de lectura ‘Veus de dona’ anima la ciutadania a reflexionar sobre les desigualtats de gènere en la tercera edició del seu concurs de relats.

El club de lectura Veus de Dona, amb el suport del servei d’Igualtat de l’Ajuntament de Rubí, convoca per tercer any consecutiu el seu concurs de relats curts. El certamen va néixer el 2021, coincidint amb el desè aniversari del club de lectura, amb l’objectiu de promoure i incentivar la creació literària en l'àmbit de la narrativa i la reflexió al voltant de les desigualtats entre dones i homes. Els relats poden tractar qualsevol temàtica que destaqui la igualtat de gènere, posi de relleu el paper de les dones en qualsevol camp del coneixement o la aportació femenina a la societat actual.

El concurs s’estructura en dues modalitats: una de general, oberta a tothom, i una dedicada a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO dels centres educatius de la ciutat. Dins de cada modalitat, s’estableixen dues categories segons l’idioma que pot ser català o castellà. Els textos han de ser originals i inèdits i poden tenir una extensió màxima de 500 paraules en Times New Roman 12 i un interlineat d'1,5. No s'admetran les presentacions d'obres o fragments que ja hagin estat premiats o bé estiguin pendents del veredicte d'altres concursos.

Les obres originals s’han d’enviar en format pdf, amb títol i sense signar, al correu electrònic clubveusdedona@gmail.com amb l’assumpte “Relats Veus de Dona”, afegint l'idioma en el qual està escrit (Ex. Relats Veus de Dona, català). Els relats de la modalitat juvenil també han d’incloure el curs de l’autor o autora a l’assumpte (Ex. 3e ESO - Relats Veus de Dona, català). El relat ha d'anar signat amb pseudònim i en un altre arxiu adjunt també en pdf hi anirà la plica que ha d’incloure el títol de l'obra, el pseudònim, nom i cognoms de l'autor/a, edat, adreça, telèfon de contacte, adreça de correu electrònic, localitat i DNI. El termini per presentar les obres acaba el 20 de març.

El jurat estarà format per les participants del club de lectura ‘Veus de Dona’ i valorarà la qualitat literària de les obres, la correlació amb la temàtica expressada a les bases, la creativitat, la gramàtica i la correcció del text. Les persones guanyadores es donaran a conèixer el dia de Sant Jordi i rebran com a premi un trofeu i un lot de llibres.

Objectius de Desenvolupament sostenible