Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Club de Boxa de Rubí recollirà fons a favor d’Oncolliga L’entitat esportiva organitza una vetllada de boxa femení el 21 d’octubre, que compta amb el suport de l’Ajuntament, amb l’objectiu de destinar els diners de les entrades a l’entitat que treballa per a les persones i famílies d’afectats pel càncer https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Club de Boxa de Rubí recollirà fons a favor d’Oncolliga

L’entitat esportiva organitza una vetllada de boxa femení el 21 d’octubre, que compta amb el suport de l’Ajuntament, amb l’objectiu de destinar els diners de les entrades a l’entitat que treballa per a les persones i famílies d’afectats pel càncer

La presentació ha tingut lloc aquest dilluns (Foto: Localpres).
La presentació ha tingut lloc aquest dilluns (Foto: Localpres)

El Club de Boxa de Rubí, l’Oncolliga i Ajuntament sumen esforços en la lluita contra el càncer i les seves conseqüències coincidint amb la commemoració del Dia Internacional del Càncer de Mama, el 19 d'octubre. El Club de Boxa de Rubí ha organitzat una vetllada de boxa femení amb púgils provinents de diverses ciutats catalanes i d’altres punts de l’Estat Espanyol que oferiran una desena de combats.

L’entrada a la vetllada ‘Guants Roses’ tindrà un preu de 10 euros que serviran per recollir fons per a les activitats de suport a malalts i familiars de malalts que l’Oncolliga tira endavant a la ciutat. Les entrades ja es poden adquirir a la mateixa seu del club esportiu o bé a través de l’Oncolliga. Els combats tindran lloc el dia 21 d’octubre a les instal·lacions del club, al carrer de la Sardana número 22 nau 3, a partir de les 18 h. La jornada també servirà per presentar un calendari solidari d’Oncolliga. Es tracta d’un calendari amb imatges cedides pel club rubinenc on apareixen diverses lluitadores de l’entitat. Els recursos que generi la seva venda també aniran a parar a l’Oncolliga.

La iniciativa s’ha presentat aquest dilluns al matí al gimnàs de l’entitat esportiva. Durant la presentació, l’alcaldessa, Ana María Martínez, ha valorat la iniciativa com “un exemple de participació compartida i acció solidària” ja que, com ha dit,  “necessitem la feina que fa l’Oncolliga [..] i agraïm la implicació i contribució del club amb la ciutat”.

De la seva banda, Oncolliga s’ha mostrat agraïda pel suport rebut pel club esportiu i ha fet una crida a omplir el club el dia dels combats. La membre de la junta de l’associació Rubí  Iolanda Ferrer ha assenyalat que, més enllà dels recursos econòmics, serà un bon moment “per donar visibilitat de la tasca que fem aquí a Rubí i que entre tots sumem a la lluita contra el càncer”.

El responsable del Club de Boxa Rubí, Joel Ruiz, ha refermat el compromís de l’entitat amb la ciutat i ha afirmat que han posat en marxa aquesta iniciativa perquè “és una causa justa”.